Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2004, 22:31   #48
Spider
Użytkownik Forum

Spider's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003

Imię: Guhav
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hades
Świat: Secura
Poziom: 181
Poziom mag.: 77
Domyślny

re: Dwik
Nie jestem ani masochistą ani Knightem .

re: Piwo
Nie widzisz w tym nic dobrego? Hm.. a ja widze . Taki k armor na Securze byl wart przed updatem 6-8k mam nadzieje ze teraz bedzie to conajmniej 15k bo za 6k to mi sie go nawet nie chciało sprzedawac . Niestety (a moze i stety) nie mam 100 lvl a mam zaledwie 52 lvl i jestem druidem. Niby czemu expienie ma być monotonne? A jak ludzie na 25 lvlu chodzili caly czas na GSy to nie bylo monotonne? Nikt im nie mówi, że mają bić tylko i wyłącznie jednego rodzaju potworów jest ich przecież wiele rodzajów dzięki którym można sobie urozmaicić expienie. No ale jeśli ktoś myślał ze skoro już ma ten 25 lvl to bedzie (że tak powiem) niezwyciężony to zapewne dla niego jest to update do bani. Takim osobą mogę powiedzieć tylko jedno: Life is brutal.

Jak już wspomniałem update jest zajefajny . Najbardziej podoba mi się: mute (no spamm please ), 2 minuty czekania na trade channel (jeśli ktoś chce coś kupić a nie chce zaśmiecać Tradu tym że sprzedaje dwarven shield to nie powinien narzekać) no i oczywiście sprzedawanie loota co pozwoliło skrócić czas potrzebny na to by go sprzedać do marnych paru minut . To jak narazie wszystko. Dziękuje i do zobaczenia.

P.S. Po poprzednim updatcie ludzie też narzekali, że sobie bombami GSa nie blokną i jakoś sobie z tym poradzili .

>>>KLIK!<<<
Spider jest offline   Odpowiedz z Cytatem