Zobacz pojedynczy post
stary 13-08-2004, 23:51   #49
Stern
Użytkownik Forum

Stern's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2004

Stern ma numer GG B R A K
Smutny

Mnie osobiście podobają się nowe rzeczy wprowadzone w updacie. Zmiany wyglądu przedmiotów też się czepiał nie będę (może z wyjątkiem kamieni szlachetnych).
Co do gs'a to uważam, że popełniono poważny błąd. Bestia była łatwa do ubicia dla palla nie dlatego, że była wolna ale dlatego, że atak na odległość trucizną był bardzo słaby. Wystarczyło go wzmocnić. Teraz gs jest zabójczy dla każdego oprócz postaci wysokopoziomowych. Jeśli ktoś uważa, że to dobrze bo nie będą już lurowane to jest w błędzie. Dzisiaj widziałem jak dwóch knightów na 55 lvlu rozwalało gs'a pod dwarf bridge. Jedyna różnica w lurowaniu gs'ów jest taka, żę lurować je będą nie gracze na ~20 lvlu tylko na ~50. I będzie więcej trupów. Wyjściem z tej sytuacji byłoby odgrodzenie poh'u od reszty kontynentu jakimś wałem.
A jeśli chodzi o osłabienie palladynów to jest ono zbyt duże ponieważ pall może walczyć z wieloma potworami tylko tam gdzie ma pole manewru. Nie może, tak jak knight, wskoczyć do dziury pełnej cyklopów lub mino (dwarf) guard'ów.
Stern jest offline   Odpowiedz z Cytatem