Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 21:34   #284
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez móc Pokaż post
Nie, ja nie twierdze ze sorce sa madrzejsi od knightow. Boli mnie tylko rozumowanie Kalego niektorych osob ktorzy uwazaja ze "jak knightowi wybijac to źle!" ale "jak knight blokowac resp to dobrze!" Wiedzcie, ze kazdy medal ma dwie strony. Knight swoim skillowaniem nie malo krwi psuje expiacym sorcom. (mam tutaj na mysli niskie lvle) Tak wiec naskakiwanie z hukiem i wrzask na sorca ze jest noobem nie jest chyba najlepszym rozwiazaniem.
Zrozum, ze ci krzykacze to nooby jakich na swiecie mamy duzo (cud wogole, ze potrafi tak zrobic sobie konto na forum). Prawdziwy knight trenuje tam gdzie sie nie expi, jedynie naburmuszony dzieciak, ktoremu trudno jest pujsc kilka tibijskich metrow dalej moze napsuc komus krwi.
Jedyne co narazie pozadnie daje wkosc to low lvl nooby kupujace wand a nastepnie wybijajace wszystko co sie da-blokuja resp na pohu, w kopalniach a nawet spotykam takich na terenach dla PACC userow (zajmuje tomba... a nastepnie wparuje mi jakis 13lvl i wybija wszystko poza stalkerami).

Niech ktos powie,ze stopien hamstwa albo IQ zalezy od wybranej profesji....