Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2006, 23:41   #24
Ampul
Użytkownik Forum

Ampul's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boorex Pokaż post
@up
Aha chodzi ci o tego sorca 35...pewnie ze moglismy go zabic ale jak bylo widac na filmiku jak nie bylem kompletnie nim zainteresowany, pozatym ty tez nie badz taki do przodu z tymi hydrami..."oo ja bym najlepiej wszystkich pozabijal wbil rsa i cieszyl" - nie wiem czy kogos z tamtego teamu co tam byl bys zabil tym swoim 100 ek panie mastah pvp...ok nvm

Apropo tej fire bomby to smieszny jestes jak mialem go strapowac "wtedy kiedy kozaczylem do niego" jak bylem sam (tamci tylko ogladali akcje ten 50 ek i ~40 ed)...Jesli myslisz ze moglbym go strapowac tam to sie grubo mylisz ,a jezeli jednak sie nie mylisz to wes kolege, zrob filmik i pokaz mi go jak go trapujesz f bomba w tamtym miejscu...rofl'n'lol...jesli nawet to nie wiem koles o co ci chodzi jesli wyszlo na to samo bo 10 sek potem mial stabilnego trapa na mostku...-.-'

PS>
Juz widze jak na 65 lvl lurujesz 100+ ek 9 hydr i nikt nie hunci do ssa...wtedy sie chyba obudziles z reka w majtkach.
Moze ty jestes kozak , grasz od poczatku serva badz poprostu lizesz dupe, ale tutaj jest Morgana - tutaj co drugi ma prota nie jest tak prosto. I jeszcze jedno sluchaj on MOGL pasc przez nas ale jak widac na filmiku puscilismy go poprostu wiec do tego komentarza ze w 4-6 osob mozemy zrobic wszystko, lecz przeciwnik tez cos potrafi - moze i potrafi, ale nie ten z tego filmiku

@down
To ze to jest nowy owner albo i nie jest to nie byl powod zabicia... ale to prawda co mowisz.
Gralem na morganie i walczylem razem z Yobakiem przeciwko Avis a potem przenioslem sie na berylei po przegranej wiec ty jestes tylko wspomnieniem

czekaj zaraz ci dam link do MOICH HYDR ktore jakos bloknalem z reka w nocniku xD! http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/10114 tibia 7.72
tutaj mozesz obejrzec jak blokac te zlurowane hydyr ) tak tak wystarczy doswiadczenie i zgrabne rzucanie fb zeby zlurowac 9 hydr na 60 lvl to np TRZEBA CHCIEC KUWA JEGO MAC a ty tylko wiesz 2 zdania nie blokne bo padne mam za malo hp za malty mlvl slabe skille <-- cale twoje zycie tibijskie ja na 80 lvlu juz parchament 3x czyscilem z 63 rp (tak z 5 demcow bez magic walla bo po co?)-.- a ty co ? pochwal sei zal.pl tylko lvl lvl lvl 0 fun lvl a gdzie doswiadczenie? gdzie uh skill? ja padlem ostatni na basnhee quescie (link tez jest na tibia.pl poszukaj nagralem go w tibiamovie) i jakos zrobilem jeszcze kolko po nagrody xD! wiec nie mow ze moje doswiadczenie jest nikle -.-
Edit Izull
Erm ek vs ek chocbys mial KUWA 180 LVL ZA HU PANA nie uwwalisz solo 70 najta -.- postawil sie? o boshe NIE PSOTAWIL SIE bo kazdy potrafi sei postawic 90lvlowi ktory kupil chara i zna moze max 1 osobe? -.-

Ostatnio edytowany przez Ampul - 26-08-2006 o 23:44. Powód: Izull :p nie doczutalem jego posta do konca xD!
Ampul jest offline   Odpowiedz z Cytatem