Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2006, 00:23   #26
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ampul Pokaż post
Gralem na morganie i walczylem razem z Yobakiem przeciwko Avis a potem przenioslem sie na berylei po przegranej wiec ty jestes tylko wspomnieniem

czekaj zaraz ci dam link do MOICH HYDR ktore jakos bloknalem z reka w nocniku xD! http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/10114 tibia 7.72
tutaj mozesz obejrzec jak blokac te zlurowane hydyr ) tak tak wystarczy doswiadczenie i zgrabne rzucanie fb zeby zlurowac 9 hydr na 60 lvl to np TRZEBA CHCIEC KUWA JEGO MAC a ty tylko wiesz 2 zdania nie blokne bo padne mam za malo hp za malty mlvl slabe skille <-- cale twoje zycie tibijskie ja na 80 lvlu juz parchament 3x czyscilem z 63 rp (tak z 5 demcow bez magic walla bo po co?)-.- a ty co ? pochwal sei zal.pl tylko lvl lvl lvl 0 fun lvl a gdzie doswiadczenie? gdzie uh skill? ja padlem ostatni na basnhee quescie (link tez jest na tibia.pl poszukaj nagralem go w tibiamovie) i jakos zrobilem jeszcze kolko po nagrody xD! wiec nie mow ze moje doswiadczenie jest nikle -.-
Edit Izull
Erm ek vs ek chocbys mial KUWA 180 LVL ZA HU PANA nie uwwalisz solo 70 najta -.- postawil sie? o boshe NIE PSOTAWIL SIE bo kazdy potrafi sei postawic 90lvlowi ktory kupil chara i zna moze max 1 osobe? -.-
Lool co ty mozesz o mnie wiedziec...co ty mozesz mowic o moim uh skillu...skad ty mozesz wiedziec o moim stylu grania .... zobacz sobie na erig.net moja postac i wtedy stwierdz czy exp exp exp.....zreszta PODNIECASZ sie ze solowales demona czy tam nawet jeszcze w teamie ? (z tresci posta wynika ze solowales all demony z parchmenta na raz no ale ok ) na dodatek BEZ M WALLA :O ! WOWOMFG...dla twojej wiadomosci tez bralem parchmenta i o dziwo tez bez m walli.... Ja knightem na tym lvlu raczej nie zsoluje jedyne co moge robic to blokowac, a pierwszy raz bloknalem na 52 lvlu demona..o TWOIM doswiadczeniu nic nie mowilem...A w tibii widzialem duuuzo rzeczy i bylem w wieelu miejscach nie uwazam siebie za uzaleznionego "expo-czleka"... Wogole pieprzysz jak potluczony...Pozatym BLOKOWANIE za pomoca fire bomby to co innego (kiedys bylo 5 hydr udalo mi sie 4 strapowac i blokowac jedna wiec trudnosci za duzych nie ma) a co innego LUROWANIE 9 hydr...jezeli na filmiku widac jak lurujesz 9 hydr to zwracam honor... (nie moge obejrzec bo nie mam aktualnie klienta 7.72)...zreszta chwalisz sie ze padles na banshee quescie...brawo jestes swietny ! Wynika z tego ze pod***ales nagrody i padles..zachowanie godne nasladowania! nie chcialbym ciebie w teamie na questach...wiec wes juz koles luzuj poslad przestan tutaj kozaczyc i popisywac sie swoim mastah ego czego ty tu nie zrobiles , jak to ty nie efektownie padles na b quescie, jakie ty to masz skille uhania, trapowania, ogolnie pvp, czego ty nie blokniesz na 60 lvl (pewnie gdyby byl spawn 20x hydr to ty bys to bloknal bo wystarczy przeciez TYLKO CHCIEC!)...zabawny jestes...do prawdy.
boorex jest offline   Odpowiedz z Cytatem