Nie ja gram for fun ale nei ze for fun stoje i sie bawie tylko for fun jak mam pasc to zeby bylo ze padlem na czyms hardcorowym co do banshee quest robilismy go w 6 najtow i 3 shooterow i bylo SWIETNIE DOPOKI 62 RP NIE POLECIAL AN DOL DO TP I WROCIL SIE W POLOWEI DROGI LURUJAC ALL NA NAS wiec all padli a reszta spier~~~do tp i zostalem sam (bo wedlug mnie ek pada 1 i honoro nakazuje mu stac na dupie i czekac naawet na smierc ale nie zsotawic shooterow) 1 demona blokowalem na 50 lvlu shooter do 40 rp

padlem kiedy demon mial polowe hp

(ah te sd po 180)
Mam na mysli ze wzielem parchament i wrocilem tam z 64 rp sprobuj sie odwazyc na 80 lvlu gdzie 2 demony to juz praktycznie ded -.- a co mam mowic o 64 rp? dla niego to byl juz 80% ded
Powiedzmy ze jestem inni niz kazdy w sensie ze potrafie pasc dla screena z 100 lvlem to taki maly przyklad xD! albo probowac solowac banshee quest i tak wszystko zalezy od podejscia WYSTARCZY CHCIEC bo taka prawda mozesz grac tak zeby miec wspomnienia ze szedles trudna droga badz expic i "duzo przezyc"
Sluchaj wedlug mnie knight jest od blokowania i ofc moge pasc ale jak mi shooter powie blokuj to blokne i nie uciekne do tp chocbym mial pasc bo biorac ek mialem jasny cel padam 1 xD shooter 2 ^^ wiec nie mow mi ze niechcialbys ze mna na questy chodzic