Dziekuje wszystkim za mile komentarze, wreszcie pare osob ktore docenia moja prace. Byly tez wspomnienia ze zjednoczenie/nawrocenie ludzi jest niemozliwe... Jest mozliwe, ty sie zmieniasz, to twoj dobry kolega moze sie zmienic, a potem ktos jeszcze.... taka drabinka albo siec... moze jestem optymista ale ja sam dzieki doswiadczeniu w ta gre i uczenie najblizszych kolegow sprawilem ze nie padaja juz 1 na dzien za to ze np stal pod depot a jakis high lvl mial zly dzien. Chcialbym sie tez obronic przed tym ze mowie Polacy.... no fakt, mowie tak ale jesli spojrzycie wyzej to wymieniam procenty, zawsze sa super ludzie, tacy (niewiarygodne) tez istnieja, jak np wczesniej wymienieli odyn i willy. Zaraz zabiore sie za nowy artykul, cos co moze da wam jakies wskazowki na temat jak sie poprawiac.... Wiem ze to forum dziala na zasadach tibijskich, i nie moge dawac zadnych spojlerow, ale jesli wytlumacze wam pare trikow albo jak w ogole dziala armor to chyba nie beda mi mieli za zle

o questach itd. nie bede pisal, nie ma mowy, ale 4 lata robia swoje i mysle ze z kolejnego artykulu tez duzo wyniesiecie.
PS: dziekuje za tak duza reputacje, mysle ze pomoze mi to w przyszlosci w komunikowaniu sie z modami i adminami gdyz mam pewien pomysl

czas umysłowej impotencji
czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji
ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga
w dobie chaosu
ideana przewaga dla
chorych ambicji
całej hipokryzji
dla dźwięków w eterze
i dla dzwięków na wizji