a ja wymyslilem pewien plan czytajac posty w tym temacie...
A mianowicie.. wchodzi 4 knightow.. kazdy podcohdzi do jakiegos rogu probujac przezyc i probujac wziac ze soba 3 demony... jak juz kazdy bedzie stal z tymi demonami to zostanie sam ferumbras z 2 demonami i wtedy wchodzi nastepnych 3-4 knightow i leca do ferumbrasa zeby go trapnac... gdy on juz bedzie trapniety oczywiscie przy uzyciu m walloi jak to konieczne to wcohdza palle i kazdu z pali ma konkretnego knighta do uhania i go uha.. bo wkoncu bloknac 3 demony to tez sztuka... gdy juz wszystko w miare opanowane to wchodza sorcki i druty i sd,sd,sd w ferubrasa stojac przy tp zeby jak cos to uciec... to jest dobry plan ktory moglby sie udac.. ale latwo sie to pisze a wez to zrob... teraz trudnosco w tym planie... po 1 to jak wejda ci knighci na poczatku to moga nawet nie zdarzyc sie ustawic i juz dead bo tyle tego tam jest.. po 2 to moga byc odrazu trapnieci jak wejda do tp.. po 3 to tez trzeba sie nameczyc zeby przejac 3 demony i ustawic sie pod sciana przy tym nie dajac sie ubic przez te demony i Ferumbrasa... po 4 to nie wiem czy da sie przejac summony ale chyba sie nie da dlatego napisalem ze zostanie Ferumbras + 2 demony zsummonowane przez niego.... po 5 to prawdopodobne on summonuje max 5 demonow dlatego ze kiedys tyle summonowal wiec jakby tyle zrobil to ja pie*dole.... po 6 to nie wiem czy na jakims swiecie jest z 7-8 knightow z 150 lvl + bo tylko tacy maja szanse przerzyc tam dluzej niz 5 sekund... no.. to chyba tyle.. plan dobry... ktory moglby sie udac ale w praktyce nie jest tak latwo niestety..