Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2006, 11:12   #301
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Ok, ale duży procent tych co teraz pali, potem zabiera się za mocniejsze i ląduje na bruku... i pojawiają sie takie sytuacje o jakich pisałem wcześniej... Nikt mnie bardziej aktualnie nie wku... niż bezdomny na dworcu zaczepiający ludzi po $ na vódę czy prochy...
wcale nie taki duzy procent laduje na dworcu, ale nie mowie ze sie to nie zdarza.

Cytuj:
''Tu chodzi o ogólnodostępne, a jak wiadomo właśnie alkochol i tytoń takimi są, gdyby mowa była w wykresie tylko o szkodliwości, na pewno wyglądał by on inaczej.
tu wcale nie chdozi o ogolnodostepne-jest to wykres szkodliwosci narkotykow(wszystich) czyli od niokotyny do heroiny.
Cytuj:
Wymień mi ile jest takich krajów, Holandia i?...
na pewno szwajcaria; w anglii i usa nie jest to dozwolone ale policja nie zwraca na to szczegolnej uwagi jak ktos sobie przypala albo ma przy sobie neiwielkie ilosci.

Cytuj:
Tacy to sie już najczęściej klejem wyręczają...
haha juz to widze jak osoby uzaleznione od mocnych opiatow wachaja kleje-nic by im to nie dalo(tzn nie zapomnieli by o glodzie opiatowym). poza tym kleje wachaja nie tylko osoby ktore nie maja kasy (chociaz czesto tak jest).

Ostatnio edytowany przez Karrith - 27-08-2006 o 11:15.
Karrith jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.