Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
Wszystko jest napiasne bardzo sensownie, ale nie wiem, jaki czas jesteś już na forum, drogi Cezex'ie, bo choćby nie wiem, jakie dowody były podane w tekście, choćby pisał o tym sam MatKus i przykleił temat, to ludzie I TAK będą wciąż się pytać jak zdobyć SS i mówić, czego to oni nie widzieli i co siostra, wujka, brata, żony ich kumpla nie robiła z Mino Magiem i jakiego EQ nie miała. I to jest właśnie przykre, bo ten Twój tekst, mimo iż z pewnością nie jest głupi, to i tak odejdzie w zapomnienie, tak jak odeszło całe mnóstwo innych, niejednokrotnie istotniejszych i ciekawszych tematów, a Rookstayerzy wciąż będą szukali, nooby wciąż będą spamowały, a moderatorzy rozdawali ostrzeżenia - prawdopodbnie bez końca, bo ja raczej takiego końca nie uświadczę, choćbym nie wiem ile czekał. Swoją drogą, równie dobrze, ktoś może powiedzieć, że dojście do MM istnieje, bo dla kogoś Twoje stwierdzenie, jakoby Mino Mag, był zdecydowanie za silny i CipSoft prawdopodobnie nie stworzył do niego dojścia, będzie żałośnie mało przekonywujące, a i sam przyznasz, że 100% pewności co do tego nie masz, bo skoro nikt tego jeszcze nie odkrył, to nie znaczy, że tego nie ma.
Co do Spike Sworda, to niewykluczone, że jeśli istniałby quest nań, mogłaby istnieć również bramka lvl i problem z "biegającymi po Rooku ludźmi ze Spike Swordem", byłby poniekąd rozwiązany, gdyż mimo iż Rookstayerów masa, to nie wszyscy mogliby podołać bramce levelowej, narzuconej przez CipSoft (jeśli byłaby to odpowiednio wysoka bramka, powiedzmy 70). Nie mów też, że nie czytałem tego co pisałeś, bo jeszcze ani razu nie stwierdziłem, że Mino Mag jest, istnieje Quest na SS, a do Ghoula da się dojść - poprostu uważam, że niesprawiedliwie byłoby podpisać się pod Twoim tekstem, zamykając ten rozdział, bo druga strona barykady (ta, zakładająca, że SS można zdobyć), na pewno, nie porzuci poszukiwań, po przeczytaniu Twojego posta, gdyż tak naprawdę bardo mało w nim udowadniasz, a wszystko o czym mówisz, jest tylko słowami, które bardzo trudno odzwierciedlić w grze, które choć z pozoru sensowne, nie stanowią żadnej pewnej podpory - I tak jak żadna ława przysięgłych nie skarze nikogo, jedynie na podstawie zeznań świadków (mówie o zagranicznych ławach, bo w Polsce, to ani zeznania świadków, ani odciski palców, ani testy DNA, ani choćby samo przyznanie się do winy przez oskarżonego, nie rozwiązuje czasami sprawy), tak samo nikt nie uwierzy w Twoją historię, jedynie na podstawie słów. Proste, isn't it ? Mam nadzieję, że wszystko odebrałeś tak, jak chciałem, abyś to odebrał.
Pell
@Edit
I dziwny tytuł sobie wybrałeś, bo to raczej nie "cała prawda na temat Rookgaardu", tylko ew. na temat tajemnic Rookgaardu...
Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 27-08-2006 o 12:23.
|