Takich tematów było już wielu, bo nawet ja sam go pisałem, jednak został skasowany, a co do tego, że będzie mniej tematów o Spike Swordzie to już nie ma na to co liczyczyć, bo one były, są i będą.
Co do samej treści tematu.
Po pierwsze Rookstayerzy. Warto to zapamiętać...
Drugą rzeczą, która mi się rzuca w oczy sa oczywiście domysły. Każdy może powiedzieć, że tego nie można, a tamto tak. Niestety nikt nie będzie do końca pewny oprócz GOD'ów, no chyba, że jesteś GOD'em to sorry.
Trzecią rzeczą, która nawet mnie rozśmieszyła jest to, że jakiś Rookstayer solo próbowałby zabić Minotaura Mage. Jak sam wspomniałeś Rookguardian de'Bove wyszła na Maina i próbowała zabić tego oto minoska z Rookowym eq i Life fluidami. Nie udało jej się to. Więc przynajmniej moim zdaniem na Minotaura Mage poszła by grupa przynajmniej 5 osób gdzie jedna lub dwie są blokerami (druga zajmuje miejsce pierwszej jeśli ona zginie), jedna osoba od Life fluidów [będzie podawac blokerowi w jedno miejsce Life fluidy (można ją wykorzystac, lecz nie trzeba)], a reszta osób to nikt inny jak shoterzy walący z łuku (połowa z poison arrowsów, druga połowa z normalnych). Wtedy zabicie Minotaura Mage nie stanowi większego problemu oprócz wysokich skilli Distance fightingu (myślę, że 18 lub nawet 17 wystarczy), wysokich skilli Shieldinga (przydałyby się jak największe, napewno powyżej 20) i duży zapas Life fluidów.
To jest oczywiście moja ocena. Każdy może mieć inne zdanie.
Pozdrawiam, Kshaq.
|