Cytuj:
nawet jeśli istniałby klucz do tego pomieszczenia, to i tak nikt nie byłby w stanie go zabić, nawet słynny Sunrise, obecnie 99 level. Jest na to dowód, Na jednym z test serverów Rookguardian de'Bove udała się do wyroczni (mowa o Oracle) i wyszła na Mainland. Razem ze swoimi przyjaciółmi z gildii udała sie do Mino Maga, wyposażona tylko w life fluidy oraz najlepszy equipment teoretycznie dostepny na Rooku, wliczając Spike Sworda. Więc wyszło z tego tyle, że Mino Mag dostawał bardzo małe hity (z tego co było widoczne na screenach to około 3-4 hp)
|
Sorry, ale gdzie jest powiedzianie, że trzeba do tego Minotaura Maga pójść samemu ?! Bo w natłoku tych wszystkich dowodów, zapomniałeś udowodnić, że istnieje tam jakaś bramka lvl, albo można wchodzić pojedynczo. To bez sensu. Ciekawe, czy jeśli zebrałoby się 10 lvli 35+, to czy Mino Mag, wciąż byłby taki "niepokonany"...
Hakuoh, póki pod Twoim profilem napisane jest "
użytkownik forum", a nie "
odźwierny", wpostrzymaj się od "
wpuszczania i wypuszczania" ludzi na tym forum, ok?
PS: Cezex, widzę, że obserwujesz temat, ale się nie wypowiadasz... No i przepraszam - obiecałem sobię, że nie będę się wypowiadał już w kwestiach Mino Maga, itp, ale widać, albo za słabą mam wolę, albo Twój tekst faktycznie wymagał mojej uwagi.