Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magnus Arthur
Może nie na allegro ale to nie jest 1 owner.
Zaczeło sie to tak :
Sir Rafiki (dawna postac Adora) kupila sobie c armor, lecz "zaliczyła deda" i c armor wypadl. Ador pomyslal ze stworzy nowa postac (Ador Simus) i pojdzie na deserta i kupi se crown. Lecz od poczatku zaczal skilowac. I potem odechcialo mu sie grac postacia Sir Rafiki. Wiec nadal grał Adorem. Na dobry poczatek kupil sobie piekne eq na allegro (dsm g legi steele rh bs mms gs boh)
lecz chyba ktos go oszukal lub go hakneli. kupil drugi raz itemki (bardzo podobne)
lecz znow chyba ktos go zrobil w bambuko czy cos :-P. Wiec na 40 + lvlu oddał postac koledze a potem (chyba) sprzedal na allegro :-). Adora (1 ownera)
znałem od 1 lvla (mozna powiedziec od rooka). 1 Owner zalozyl Adora zalozyl sobie postac (Sims Pall) i nie gra juz nia od dluzszego czasu. :-)
|
hehe kto ty jesteś ?? bo Ador Simus to moja była postać teraz gram palkiem Abrock

nieprzestałem grać. Ale ja za dużo kumpli niemiałem Sir Rafikim dobrze mnie znasz (Gerrardo De brouchee i Dziabar de'knight to byli moi kumple) ale na 45 lvl-u nikt mnie niezrobił w bambugo tylko padłem ze 3 razy i ze skilli 49/49 spadły na 47/47

i odechciało mi sie grać knightem to oddałem go braciakowi a on mu oddał chyba ;] (dobrze mnie znasz że kupiłem itemki na allegro potem hack potem znowu itemki

) odp jaki nick miałeś a jak grasz jeszcze na Securze napisz do mnie "Abrock"
Pozdrawiam ""Rafik""
PS a z tym c-armorem to było tak że mnie koleś wyprowadził na guardy i potem blokował no i "Dead" ;p