Cytuj:
Oryginalnie napisane przez borowik_
MM daloby sie zabic na rookgardzie - nawet na 2 sposoby
1-idziemy gromadka rookstayerow jeden bloczy i uzywa lf reszta okraza MM i go bije i tak az dednie
2-jesli trzeba w pojedynke to bierzemy luk i poion arrows - strzelamy w niego az sie zatruje a potem na chwile wychodzimy i tak az do deda
|
Napisałem, że w pojedynke ze Spike Swordem jest to raczej nie do wykonania. Czytaj uważniej. Co do teorii z łukiem, a jeśli wejdziesz i drzwi przez które wchodzisz się już nie otwieraja i jest inne wyjście? Przecież całego pomieszczenia nie widać. Dajmy na to, że mamy klucz, weszliśmy do Mino Maga i został on zabity. Ale drzwi przez które wchodzimy otwierają się tylko w jedną stronę, a żeby przejść do następnego pomieszczenia potrzebny jest następny klucz... Moim zdaniem w Tibie gra tylu Rookslayerów i niektórzy grają już po kilka lat, ta zagadka powinna zostać dawno odkryta. Ale to tylko moje zdanie.
Prodigy
Wiadomo, że zawsze znajdziemy kogoś, kto nam powie że nie możliwe jest możliwe. A co do tytułu tematu to tak mi jakoś do głowy przyszło. Obserwuje temat i się wypowiadam, tylko edytuje posty zeby ich mod nie skasował jak bedę pisał co 10 min posta. No co do ekipy to ja myśle, że ten quest to może być coś takiego że tylko jedna osoba na servie może to mieć. Czyli znowu to samo idzie ekipa, zabijaja MM i tylko kto ma wziąść nagrode?
Kshaq
Po raz kolejny już powtarzam, że chodzi mi o zabicie Mino Maga SAMEMU, jak było to pokazane min. na screenach, gdzie niby Sunrise go zabija i wcale nie z łuku. A pozatym, dajmy na to że quest istnieje, idzie ekipa kilku osób i zabijają MM. Tylko co teraz jak idą przez teleport (jak większość ludzi zakłada) i pojawiają się na wyspie gdzie jest tylko jeden Spike Sword. Wątpie że ktośby chciał się nim podzielić i raczej jeśli była by jakaś akcja z Mino Magiem to ludzie próbowali by iść samemu. Człowiek jest tylko człowiekiem i wątpie w to, że ktośby zdradził jak się dostać w takie miejsce bo wolałby mieć to tylko dla siebie.
Borowik
Mam jedno pytanie, skoro wiesz jak go zabić to czemu nadal żyje? A tak na serio to mówie spróbuj zabić Mino Maga nawet na Mainie w ten sposób co mówisz.