Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Virding
@up
1) Wybrałem R/E < czy dobrze zrobiłem?
2) Chciałbym korzystać z elementalisty z kręgu magii ognia jednak niemam pojęcia jak mam pakować punkty tak, by ich niemarnować...
Chciałbym by ktoś opisał mi ile punktów mam rozdawać, w jakie atrybuty i ile tych atrybutów mam cały czas "upgrade'ować" bo wiadomo że niebede walil raz w pułapki, drugi raz w celność a pózniej we wszystkie szkoły magii pokoleji bo to raczej "waste" tychże punktów. Tak więc -=Halp blx=-
Wiem że moja wypowiedz jest nieco chaotyczna ale mam nadzieje że ktoś ją zrozumie i pomoże mi 
|
Tak wiec :
Kazde polaczenie jest dobre, jesli umiesz je wykorzystac. W dalszej czesci gry bedziesz mogl zmienic druga klase na dowolnie wybrana.
Jesli rozwijasz ekspertyze, to kazdy 1 poziom tejze powoduje, ze kazdy
skill kosztuje 4% many mniej, wiec przy 12 poziomie ekspertyzy skill zzerajacy 10 many pobierze ci niecale 6. Niestety, nie dziala to na czary, wiec czary beda kosztowaly "normalny" poziom many. Pamietajac, ze ranger ma dosc malo many, ze szkoly ognia polecam conjure fire (reszta jest droga, powoduje exhausted, albo jedno i drugie). Z air magic mozesz wykorzystac zwiekszajacy obrazenia conjure lighting (pamietaj o luku z lighting dmg!), blinding flash. Z water conjure frost, armor of frost/mist (zwieksza AL przeciwko physical dmg, drugi dodaje arm + speed), blurred vision na atakujacych warriorow, ew. cos do zwalniania goniacych cie przeciwnikow. Z earth ciekawy jest magnetic aura, silver armor, iron mist na goniacych cie, mozesz ward against foes/melee.