Nie chwalę się, ale tylko mówię, że przeczytałem wszystkie strony tego tematu

A moje konto jest takie "młode" ponieważ wolałem najpierw przeczytać cały temat i zobaczyć czy przypadkiem ktoś już nie napisał to co mam do przekazania.
Ktoś napisał, że zauważył, że na poziomie poprzedzającym Mino Hell jest taka dziura zakryta przez stalagmit. Oto mój ss (sorry za jakość):
Myślałem, że np. za pomocą dźwigni u Toma stalagmit by zniknął a my byśmy mogli wpaść prosto do Komnaty MM, lecz gdy sprawdziłęm na mapach Tibia Erth (czy jakoś tak

) to jest to nie możliwe, ponieważ ta "dziura" jest pomiędzy dwoma pomieszczeniami (Mino Hell i Komnata MM) czyli nad grubą ścianą.
Kilka razy nawiązywaliście do tego "Labiryntu Firii" (czy coś takiego) znajdującym się na PACC area. I niby troche dalej znajduje się również zakryta dziura, tylko że tutaj kamykami. Czy ktoś mógłby sprawdzić czy ta dziura "istnieje", czyli niech zobaczy na mapie czy jest uwidoczniony mały, żółty kwadracik na miejscu odpowiadającym miejscu tejże dziury.
Może mój post nie wnosi nowych odkryc, ale myślę, że pozwala obalić chociaż te dwie teorie i wtedy zawęża się nam koło "pomysłów".
Edit:
@Hakuoh
Jak nawet nie potrafisz rozjaśnić sobie kolorów na monitorze po porzez właściwości karty graficznej to już nie moja wina że znasz się na komputerze tak jak moja prapraprababcia ... -.-"