Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aynahanir
nie przewidział? no bez jaj ludzie. słyszeliście o czymś takim co się nazywa Annihilator quest? (skoro nie daję żadnych map, ani nic, tylko 1 małą informację, o której pewnie każdy wie, to chyba to nie jest QS i nie chcę dawać tu QS) jest tam BRAMKA 100LVLOWA. skoro jest bramka na 100 lvl, to jak cipsoft nie przewidział 100 lvl?
a wracając do tematu, można zrobić sobie na jedno konto 4 postacie z różnych profesji i przekazywać sobie przydatne rzeczy (np. drutem robię UHy i wysyłam pozostałym, sorcem robię dla innych SDy, sam mam sorca i zrobię jeszcze druida). a zalet i wad profesji nie będę powtarzał, bo to będzie po prostu SPAM
|
Spam to co ty napisales, nie znasz sie a piszesz o anihilatorze wprowadzonym juz kiedy istnialy 150+ postacie, anihilator nie jest wyzwaniem i nie bendzie dla kogos kto nie idzie tam na rowniskiej setce (co innego po setce).
Wady i zalety profesji istnieja, jednak trzeba zyc z nimi jesli chce sie zaistniec w tibii a nie biegac na 20lvlu majac kazda postac rozwinieta w stylu "noob char". Nie wyobrazam sobie servera bez knightow (mamy 100bp manaskow i trzeba je dotargac do tomba... co zrobimy? idziesz na hunta bic demce-palek brokuje? kto od ciebie kupi mpa albo demonke? Po co komu eq jak nie ma knightow? Rynek zbytu bylby tylko u djinnow wprowadznony niedawno.)
P.S Nie wiem co ma oznaczac to z Uhami i Sdkami? Kto dzisiaj wogole robi runy? Robienie run to jest wada, nie wazne czy mozna produkowac uhy czy sd.