Temat: Dwarf Quest
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2006, 23:33   #13
Pantryk
Użytkownik Forum

Pantryk's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004

Stan: Początkujący
Pantryk ma numer GG 3088135
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RickyLove Pokaż post
JAPIER... TAKIE NOOBY NIE POWINNY GRAC W TIBIE !! ZALAMKA

1. KUR... SKILLE 54/48 MA SIE NA 15 LVL JAK NIE NA 10 LVL ;] GDZIE TY NOOBIE EXPILES?? NA ROTACH ?? xD
2. 1 BP UH NA 35 LVL CZLOWIEKU WYMIATASZ... GDYBY NIE CI LUDZIE TO BYS PADL NA DWARFIE GUARDZIE...

A POZA TYM TO GZ WYKONANIA QUESTA... OPROCZ TEGO 35 KNIGHTA BO ON TAM NIC NIE ROBIL TYLKO SIE GAPIL (((( BO CO MIAL ROBIC ?? Z TAKIMI SKILLAMI TO SOBIE MOZE SWAPY KLEPAC... ))))

--.-- JESTES WIEKSZYM NOOBEM NIZ SADZILEM xD JA W DWA TYGODNIE NABILEM SKILLA 68/67 ;] NA DARK KATEDRE SIE CHODZI MAJAC 20 LVL... NA TWOIM LVL JEDYNIE DRAGI, CYCE I GUARDY A NIE BEDZIESZ SIE PIERDO... Z JAKIMIS BANDITAMI ITD... ZYCZE MILEGO BICIA ROTOW

1. Co do skilli... Gówno prawda! Jeżeli mu takie skille pasują, to za przeproszeniem nie dopier*****cie się do tego! Pozatym w Tibii nie ma żadnych ograniczeń do skilli na level. Ziomek może mieć skille 40/35 na 80lv i co?
2. Co ci do tego, że chodzi z jednym bp uh? Ja moim 44lv ed chodzę czasem z 1bp manasów i co?
3. Nie ma również ograniczeń co do expienia. I tu znów ziomek może mieć 80lv i expić na rotach. I co z tego?
4. Gówno prawda, że na 35lv leje się JEDYNIE dragi, cyce itp. Ja moim druidem ostatnie dwa poziomy wbiłem na rotach, i co?
5. Polecam przeanalizowanie i zapoznanie się ze słowem "noob". Życzę miłej lektury...

@Topic:
Film nie podobał mi się, i do tego QS...

Ostatnio edytowany przez Pantryk - 27-08-2006 o 23:35.
Pantryk jest offline   Odpowiedz z Cytatem