Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2006, 01:00   #1237
de_stroyer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2005

Domyślny

Jak to czytam to przypomniał mi się koleś 10 lvl, który przypałętał się na dragi niedaleko Ank w momencie gdy expiłem tam z dsami. Koleś podleciał do mojego loota i zjadł jeden dragon ham.... Padł na jednego hita od ds'a (był żółty). Za 10 minut przyleciał znów, ponownie zjadł jeden dragon ham i znów padł... Później zjadł też dragon hama mojemu kumplowi przy okazji o mało nie powodując jego śmierci (również na dragach) ponieważ bloknął go w przejściu i nie dał uciec przed dragiem. Koleś w jeden wieczór padł 3 razy. Już się nie mogę doczekać jak sie tu wpisze: "znalazłem na ziemi 3 dragon hamy i steel helmet XD, wziałem też do plecaka p legi ale nagle na ekranie pojawił się napis: 'You are noob' i pojawiłem się świątyni już bez plecaka i p legów".

Ludzie opamiętajcie się! Znalezienie w cyklopie halbardy albo life ringa w ghoulu i chwalenie się tym na forum to nie jest powód do dumy, to jedynie dowód na jakim poziomie stoi wasza gra i czym różnicie się od pospolitego nooba... niczym. Tak samo jak się wpisze tu noobek, który ukradł coś h-lvlewi przypadkowo pomijając fakt, że w godzinę po kradzieży znów zabijał raty na Roku.

Jeśli zdobyliście coś w nieuczciwy sposób to możecie się tylko wstydzić i uświadomić sobie, że na nic więcej was nie stać. Prawdziwa przyjemność, duma i powód do chwały to zdobyć coś poprzez solidną i czasem mozolną pracę.

P.S. Temat jako taki należałoby traktować jako scam. Niech w końcu któryś z moderatorów zamknie ten wątek, bo aż wstyd że taki coś jest na forum :/
de_stroyer jest offline   Odpowiedz z Cytatem