Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2006, 10:57   #30
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GrimoR Pokaż post
Jednoręczne bronie używaj na stworkach które nie używają magii,na przykład minotaury orci i takie tam oczywiście mozesz walczyć znimi bronią dwuręczna co przyniesie ci większą strate życia, bronie dwuręcze używaj na stworkach które walczą wyłacznie magią, ponieważ tarcza nie obroni cię przed magią.

P0zdR0

Kilka słów.

1. Minotaury i orci

Widać że Mintwallin i OF znasz tylko z opowieści ludowych. Orci na odpowiednim lvlu knightem bijesz z 2handed broni- zwykłe orci padają jak szmaty, spearmeny, warriory podobnie. Zerki masz na 1-2 ciosy, przy szczęsciu stracisz kilka hp, przy pechu maxymalnie 100. Leadery to już gorsza sprawa- osobiście biłem go tylko raz w życiu solo, z d lancy padł całkiem szybko, zeszło mi 200hp. Warlordy knightem omijaj, chyba że lubisz waste run.
Minotaury- zwykłe i guardy są strasznie słabe. Wogóle to za guarda nie dałbym nawet 120expa... Nawet w mojego sorca nie potrafi się przebić za 30+. Co do archerów- d lanca pożądana( wiem, już wariorzy tego forum się oburzają). Magi- d lanca jak najbardziej pożądana, choć od f axe pada szybciurtko.
Co do Potworków bijących tylko z magii- myślę że knightem nie chodzisz tak szybko solować warlocków/lichy/banshee, więc pwoiedzmy że nie będe tego tutaj komentować.
PS. D-lance=gs=w ham; f axe= bs, ss
@up
Skoro nie wiesz, to nie pisz...
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem