Temat: Miłość...
Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2006, 12:04   #159
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

@Wszyscy z usuniętymi postami

To takie moje osobiste postanowienie że wywale z tego tematu w pizdu każdy post w którym dopatrze się choć krztynę złośliwości, chamstwa czy złej woli. Ludzie o których jest ten news NIC Wam nie zrobili, NIC też o nich nie wiecie, pozatym że parę lat temu poznali się akurat dzięki Tibii (w którą zresztą od dawna nie grają, więc darujcie sobie idiotyczne komenatrze na temat ich dalszego życia w związku z tym) i że przedwczoraj był być może najszczęsliwszy dzień w ich życiu. I co? Jedyne co potraficie z siebie wykrzesać to debilny, ociekający jadem komentarz... co z Wami jest nie tak? Boli Was cudze szczęście, zazdrościcie tego że komuś się coś w życiu udało, podczas gdy Waszym jedynym osiągnięciem jest flame'owanie wszystkich wkoło na forum internetowym? To jest dopiero żałosne...i darujcie sobie dyskutowanie, przynajmniej w tym temacie, bo dalej wywale każdy post który nie będzie im dobrze życzył, bo niczym sobie na to po prostu nie zasłużyli (mimo że zapewne i tak tego nie przeczytają). Jeżeli macie jakieś zastrżeżenia co do wolności słowa i wyrażania opinii - droga wolna, dział opinie sugestie, możecie się wypłakiwac do woli. Ja mam Waszą wolność słowa równie daleko i głęboko jak Wy macie uczucia innych ludzi. A młodej parze życzyłbym aby spotkali w swoim życiu jak najmniej ludzi takich jak Wy.
Dabek jest offline