Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2006, 18:23   #8
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gladiatr Pokaż post
Tak to jest naprawde doskonala rada tylko kto da rade siedziec coddzienie do 3 rano spac max 4h ide o zaklad ze jakby tak robil codziennie by wogule na lekcjach sie skupic niemugl polowe z nich by w lawce przesypial jesli w taki sposob mialby zdac do nastpenej klasy to ja niewiem jakim cudem w gimnazjum wystarczy sluchac na lekcjach i powturzyc sobie conieco w domu (przynajmiej mi starczylo)

Na przyszlosc niedawaj takich rad
Rada dla kogos w gimnazjum byla zla, aczkolwiek (to se na lodowke...) ja konczac 3 klase gimnazjum spalem w tygodniu maksymalnie po 6 godzin dziennie, szkola od 7.30 dojazd jakies 40minut dolozyc czas na ulozenie fryza, ubranie sie etc. Spac chodzilem b.puzno przez uczenie sie po nocach na zmiane z czytaniem ksiazek i graniem w MU (szkalnka na myszke i spot zajety...). 5 godzin snu to naprawde jest duzo...zwroccie uwage na osoby spiace przez dlugie lata po mniej niz 30h na tydzien. W

Nie polecam jednak grac w nocy-lepiej jest byc wyspanym niz miec kilka punkcikow expa wiencej i "wykozystany" dzien premmy acc. Najlepiej jest grac po okolo 3h dzienie nadrabiajac straty w planie advensow w weekendy albo wolne dni. Powiem jeszcze jedno-cala prawda o nauce w gimnazjum-wystarczy sluchac na lekcji i gora 1h w domu dziennie a dostanie swiadectwa z paskiem nie jest problemem jesli nie ma sie zaleglosci. Policz sobie ile zostaje Ci wolnego czasu a rozdziel go sobie na tibie/komputer inaczej/wypady z domu a pojmiesz, ze PACC "wykorzystasz".

Ostatnio edytowany przez Stożek - 28-08-2006 o 18:25.
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem