Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2006, 19:02   #1184
winnetou997
Użytkownik forum

winnetou997's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: up
Skille: up
Poziom mag.: up
winnetou997 ma numer GG 4239607 Send a message via Skype™ to winnetou997
Domyślny

Witam jestem nowy na forum ale to nie znaczy ze nie mam pojęcia o Tibi.Ta historia mnie zafascynowała i po tym jak kazdy spamował troche sie mozna pogubic więc wg. mnie : Trzeba wejsc do pokoju Toma przesunonc dzwignie a ta otwozy dzwi do MM.Po zabiciu wchodzimy w tp i tam bendzie SS. Jest to teoria znana bo była wymieniana w tym temacie wiem bo przeczytał all postanowiłem jednak ją przypomniec.Wystarczy popatrzec na Tibie w Tibi nic nie powstało bez sensu uwazam ze wszystko ma swoją historie.Jak ktos juz wspomniał brze by było wypytac NPC które znały Toma moze one wiedzą jak wejsc do jego pokoju.Dobry pomysł nastraszyć je kazdy NPC sie czegos boi wienc uwazam ze mozna i tego sprobowac.Jak ktos wspomniał warto sprawdzic miejsca gdzie wystempują niedzwiedzie,tam mozna coś znalezć.Uwazam ze warto wypywac All Dee Rycerza na moscie na D czarownika od life fluidów ktos takze wspomniał o NPC ktory sprzedawal czar na CAP mysle ze przewaznie on skrywa tajemnice oraz NPC występujące na wyspie PACC.Mysle ze Spike Sworda mozna zdobyc tylko wtedy gdy znika.Hmm a co do Brass Armora uwazam ze jest na qst z Ghoulem do ktorego tez mozna jakos dojść choć nikt nie wie jak i myśle że niedowiemy sie przez dłuuuugi czas.Myśle takze ze warto pokombinowac z tym minosem na wieży on tez co ma do tego i myśle ze wiele moze wnieśc do sprawy,przecież nie został zrobinony dla Exp myśle ze on tam jest i na coś czeka być moze na tego Wiernego...narazie to tyle sam zaczne szukać przeszukam to i owo zobaczymy dla chcącego nic trudnego prosze o pomoc zebyscie i wy sie mobilizowali do szukanie pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez winnetou997 - 28-08-2006 o 19:04.
winnetou997 jest offline   Odpowiedz z Cytatem