Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasth
Zorti zarabia na waszym graniu (mentor, pkt referral) on kupuje wam badziewne itemy za max 50k.
|
Jeśli nie wiesz co mówisz to się nie odzywaj... Tak dostaje za to kase,za którą kupuje eq na początek,pamiętaj o tym,że kiedy ja gralem nie dostalem nic,sam zbieralem sobie kase,(nikt nie powiedział mi jak rozdać staty,co mam robić)...na te jak to mówisz badziewne eq i ono wcale nie jest warte 50k - tylko dużo więcej ....a reszte kasy którą dostaje za mentorowanie zbieram na kupno akcji,które dadzą mi to,że utworze polskie miasto a potrzebuje na nie około 14 mln.Ostatnim razem było nas tylko 20 osób(Polaków),a zabrakło nam zaledwie 4 minuty do wygranej..a i ja straciłem wtedy całą moją kase (8mln), i wtedy jakoś nie płakałem,że straciłem tyle kasy,a nawet zmotywowało mnie do wysiłku.Do tej pory,nie odzyskałem choć części straconej kasy,więc oszczędź
sobie słówek typu "Zorti jest oszustem,złodziejem itd".... Jeszcze jedno:zawsze w każdej grze jakiej do tej pory grałem,znalazła się jakaś porzywdzona przez życie osoba,która wytkneła mi coś....
P.S Nigdy nie byłem oszustem,złodziejem,PK... i nigdy takim nie zostane...
Wybór mnie na mentora i sponsora,zostawiam wam... w każdej chwili możecie sobie wybrac inną osobę,która pomoże wam również dobrze...albo innego mentora,który raczej nie da wam tego początkowego eq...
Edit@ jeszcze jedno...stoje cały czas w mieście,gdyż czekam na lepszego neta(za duże lagi),bo z tym czymś co mam nie da się grać,a i mam jeszcze remont domu...