Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2006, 09:11   #94
Zorti
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Biesna/Gorlice

Stan: Aktywny Gracz
Skille: 88 axe
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasth Pokaż post
Zorti zarabia na waszym graniu (mentor, pkt referral) on kupuje wam badziewne itemy za max 50k.
Jeśli nie wiesz co mówisz to się nie odzywaj... Tak dostaje za to kase,za którą kupuje eq na początek,pamiętaj o tym,że kiedy ja gralem nie dostalem nic,sam zbieralem sobie kase,(nikt nie powiedział mi jak rozdać staty,co mam robić)...na te jak to mówisz badziewne eq i ono wcale nie jest warte 50k - tylko dużo więcej ....a reszte kasy którą dostaje za mentorowanie zbieram na kupno akcji,które dadzą mi to,że utworze polskie miasto a potrzebuje na nie około 14 mln.Ostatnim razem było nas tylko 20 osób(Polaków),a zabrakło nam zaledwie 4 minuty do wygranej..a i ja straciłem wtedy całą moją kase (8mln), i wtedy jakoś nie płakałem,że straciłem tyle kasy,a nawet zmotywowało mnie do wysiłku.Do tej pory,nie odzyskałem choć części straconej kasy,więc oszczędź
sobie słówek typu "Zorti jest oszustem,złodziejem itd".... Jeszcze jedno:zawsze w każdej grze jakiej do tej pory grałem,znalazła się jakaś porzywdzona przez życie osoba,która wytkneła mi coś....

P.S Nigdy nie byłem oszustem,złodziejem,PK... i nigdy takim nie zostane...
Wybór mnie na mentora i sponsora,zostawiam wam... w każdej chwili możecie sobie wybrac inną osobę,która pomoże wam również dobrze...albo innego mentora,który raczej nie da wam tego początkowego eq...

Edit@ jeszcze jedno...stoje cały czas w mieście,gdyż czekam na lepszego neta(za duże lagi),bo z tym czymś co mam nie da się grać,a i mam jeszcze remont domu...

Ostatnio edytowany przez Zorti - 29-08-2006 o 09:13.
Zorti jest offline   Odpowiedz z Cytatem