Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2006, 10:22   #15
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Hmmm... całkiem nieźle - zawsze to lepiej mieć wybór, choć ja osobiście zostaje przy 'starym' wyglądzie strony - przyzwyczaiłem się, znam dobrze jego rozkład (tak, wiem - w nowym nie zmienił się aż tak diametralnie, ale jednak...). W nowym layoucie >tu tylko moje czepialstwo< czcionka w przyciskach wydaje się zbyt prosta, jak i zresztą samo tło, zarówno przycisków, jak i strony - po bliższym przyjrzeniu się, uznałem, że stronie brakuje jakiegoś charakteru, wyrazistości (nie mówicie, że sam nie zrobie lepszego, bo fakt - nie zrobię, ale ja tylko wyrażam opinię, a to czego mi brakuje, nie da się tak łatwo opisać - to jest >to coś<). Czy ktoś sprawdzał, jak wyglądałyby przyciski z pogrubioną czcionką ? Poza tym (ale to już najprawdopodobniej z mojej winy), gdy najeżdżam kursorem na lewe Menu, wszystko zaczyna mrugać - takiej sytuacji nie ma już przy prawym Menu, gdzie wszystko jest w największym porządku. To tyle z mojej strony. Jeśli mam wymienić największą, wg. mnie wadę i zaletę nowego lay'u byłyby to kolejno: przesadzona prostota (nie, nie prostata) i przejrzystość.

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 29-08-2006 o 10:23.
- Prodigy - jest offline