Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2006, 15:39   #14
Sir'Unerion
Użytkownik forum

Sir'Unerion's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 57/39
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pablofrs Pokaż post
No cóż...

A o czym rozmawiacie ? Tylko o tibii? :P Bo wiesz jak grasz w jedną gre i poznajesz w niej drugą osobe to raczej na początku obchodzą was sprawy typu hunty itp...
Nie wiem jak to jest z wami :)
Ale nie wróże Ci długiego związku :P
Hehe o mnie się nie bój.. :)
Akurat jeżeli chodzi o mnie i o Martę jest zupełnie inaczej...
Ty patrzysz na nas przez pryzmat tibii...
Ja już nie gram, a bynmajmniej nie tak jak kiedyś teraz max pół godziny - godzina...
Nie rozmawiamy o tibii wogule... :P
Jesteśmy normalną parą młodych, zakochanych, ludzi mających współne plany :))
Od samego początku naszego związku tibia była najmniej poruszanym tematem albo nie było go wogule :P
Skupiliśmy się nie na grze a na sobie...
I właśnie chodzi mi o to...

@ - Prodigy - :
Przejdzie Ci... zobaczysz ^^
Ja niczego nie szukałem... miłość przychodzi sama... :))
nie spodziewasz się tego :))
Zobaczysz... każdego to kiedyś czeka ^.-
Pozdróffki ^.-

@Maximus89:
Po kilkunastu latach związku z "normalnie" poznaną żoną też możesz powiedzieć że to był błąd... :P
Nie ważne jak się poznaliście ważne jest co dla was jest najważniejsze i czy naprawdę pasujecie do siebie i jesteście razem szczęśliwi...
Ludzie poznają się w różnych miejscach... w szkole, w pracy, w parku, na ulicy, w sklepie, na poczcie, w banku, na imprezach, w kościołach... no gdzie tylko się da... więc dlaczego nie przez internet...? nie chodzi o związek na zasadzie "widzimy się raz w miesiącu i jest ok" tylko o stały normalny związek...

nie jest ważne jak się spotkaliście a jak wam jest razem i czy kochacie np. "Royal Kasiunię" czy Kasię z rl... (imię i nick przypadkowe :P)

Ostatnio edytowany przez Sir'Unerion - 29-08-2006 o 15:44.
Sir'Unerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem