Świat: Antica
Kupię: Cherry*, Banana*, Apple*, Cookie*, Egg*, Snowball*, Bear Paw*, Wolf Paw*, Honeycomb*, Minotaur Leather*, Hatchet(30 gp)**, Studded helmet(25 gp)**, Vial(10 gp)**, Mace(35 gp)**
Sprzedam: 4 Poison Arrows, Carlin Sword i mnóstwo innego złomu.
Zamienię: Wędkę za Life Fluid.
Wszędzie, gdzie nie ma oferty, cena do uzgodnienia. Nie zawsze mam pieniądze, choć teraz akurat nie muszę wydawać na lf (mam ponad pół bp jeszcze), więc prawdopodobnie będę miał. Kontakt: Dark Halton, Dark Alphadron Fire Consulter, Skromny Czlowiek, Skromny Czlowieczek, Alphadron Halton, Sevis Halton. (on sprzedaje Carlin Sword)
--------------------------------------------------------------------------
*Nie zawsze mogę mieć na to pieniądze, ale ostrzegam: Ceny rzędu 100 gp za wolf paw = ignore w trybie natychmiastowym. Wiem, że to rzadkie i potrzebne do addona, ale a) I tak zbieram to dla Soru Haltona, b) 100 gp za coś, co normalnie sprzedaje się po niecałe 10 gp w sklepie i 20-30 u graczy jest ceną mocno przesadzoną.
**Tylko jedną z tych rzeczy naraz, zależy od tego, ile szt. danego itemu posiadam. Jeśli masz do sprzedania Hatchet a ja skupuję w danym momencie Studded Helmety - czekaj cierpliwie, ew. bądź ze mną w kontakcie i wróć jak będę to skupował.
* Nie przeginać z cenami. Wiem, że to rare, ale ceny rzędu 20 gp za cherry to mocna przeginka.
** Wiem, że inni kupią drożej, bo im potrzeba. Jak ci nie pasuje moja oferta - nie pisz bo skończy się to ignorem.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 16-09-2006 o 17:52.
|