Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2006, 18:10   #22
Vandoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Jest duzo ludzi ktozy nie moga spac wiecej jak 5-6h i tylko dorabiaja sie problemow leczac sie na bezsennosc bo ktos im wmowil ze musza spac 8h na dobe.
Btw. Generalnie starsi ludzie potrzebuja mniej snu niz mlodzierz wiec nie szpanujcie ze wy tylko 4h potrzebujecie a pozniej rano kawa zeby tylko zaczac funkcjonowac, jesli spicie dosc powinniscie budzic sie bez budzika (albo z bardzo cichym budzikiem) i byc od razu po obudzeniu gotowym do dzialania.
Swieta prawda! Ja moge przez tydzien jechac z 2-3h snu dziennie. A jestem w gimnazjum. Mi systarczy, ze w sobote lub w niedziele, pospie 12h, a pozniej to po 2-3h przez tydzien. Ale to mam chyba w genach

@Topic
Kup se pacca przed Bozym Narodzeniem. Bedzie tak: wolne dni w Wigilje, Sylwek,ferje.
A i jeszcze jedno. Jesli bedzie taka zima jak w tamtym roku, moga nawet tydzien wczesniej szkole zamknac I zamiast 2tyg feri, beda 3.
W zime, mnie rodzice czasem nie puszczali do szkoly jak bylo -20. ) Wymysl ze Ci zimno jak Chol**a, i mozesz nie pojsc. Powiesz ze wszkole zimno, itd,itp. Ze marzniesz. Ja ich tak lamie

Ostatnio edytowany przez Vandoz - 29-08-2006 o 18:36.
Vandoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem