Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2006, 18:46   #23
Goku_Sayian
Użytkownik Forum

Goku_Sayian's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Felini Pokaż post
Ja bym kupil na zime , poniewaz oplaca sie bardziej [ferie , swieta]
<olol> ja tymbardziej bym nie kupował na zime, bo mnie prawie całe ferie nie ma i wogole. no chyba, że ty w zime siedzisz w domu to RESPECT O.o ja rozumiem, że lato to lato, a zima jest zimna ale szczerze mówiąc w zime nie ma mnie dłuzej w domu niz w lato, nie licząc szkoły ofcrz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vandoz Pokaż post
Swieta prawda! Ja moge przez tydzien jechac z 2-3h snu dziennie. A jestem w gimnazjum. Mi systarczy, ze w sobote lub w niedziele, pospie 12h, a pozniej to po 2-3h przez tydzien. Ale to mam chyba w genach

@Topic
Kup se pacca przed Bozym Narodzeniem. Bedzie tak: wolne dni w Wigilje, Sylwek,ferje.
A i jeszcze jedno. Jesli bedzie taka zima jak w tamtym roku, moga nawet tydzien wczesniej szkole zamknac I zamiast 2tyg feri, beda 3.
W zime, mnie rodzice czasem nie puszczali do szkoly jak bylo -20. ) Wymysl ze Ci zimno jak Chol**a, i mozesz nie pojsc. Powiesz ze wszkole zimno, itd,itp. Ze marzniesz. Ja ich tak lamie
O.o mi by rodzice powiedzieli, ze jak mi zimno to mam sie cieplej ubrać, lepiej ich zlamić, że masz goroczke ;> bierzesz termometr wkładasz do gorącej herbaty, potem szczepujesz (ale fajne słowo ;>) do okolo 37.5C i gites ja tak kilka razy nabrałem rodziców.
@do tych co beda sie mnie czepiac, ze pewnie jestem menel i nieuk: wrecz przeciwnie nie mam żadnych problemów ze szkoła, nie bede pisal sredniej bo znowu sie dowala, ze nie mam co robic tylko sie chwalic. poprostu szkola jest SUXXXX i tyle ;] pzdr

Ostatnio edytowany przez Goku_Sayian - 29-08-2006 o 18:52.
Goku_Sayian jest offline   Odpowiedz z Cytatem