Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Felini
Ja bym kupil na zime , poniewaz oplaca sie bardziej [ferie , swieta]
|
<olol> ja tymbardziej bym nie kupował na zime, bo mnie prawie całe ferie nie ma i wogole. no chyba, że ty w zime siedzisz w domu to RESPECT O.o ja rozumiem, że lato to lato, a zima jest zimna ale szczerze mówiąc w zime nie ma mnie dłuzej w domu niz w lato, nie licząc szkoły ofcrz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vandoz
Swieta prawda! Ja moge przez tydzien jechac z 2-3h snu dziennie. A jestem w gimnazjum. Mi systarczy, ze w sobote lub w niedziele, pospie 12h, a pozniej to po 2-3h przez tydzien. Ale to mam chyba w genach
@Topic
Kup se pacca przed Bozym Narodzeniem. Bedzie tak: wolne dni w Wigilje, Sylwek,ferje.
A i jeszcze jedno. Jesli bedzie taka zima jak w tamtym roku, moga nawet tydzien wczesniej szkole zamknac  I zamiast 2tyg feri, beda 3.
W zime, mnie rodzice czasem nie puszczali do szkoly jak bylo -20.  ) Wymysl ze Ci zimno jak Chol**a, i mozesz nie pojsc. Powiesz ze wszkole zimno, itd,itp. Ze marzniesz. Ja ich tak lamie 
|
O.o mi by rodzice powiedzieli, ze jak mi zimno to mam sie cieplej ubrać, lepiej ich zlamić, że masz goroczke ;> bierzesz termometr wkładasz do gorącej herbaty, potem szczepujesz (ale fajne słowo ;>) do okolo 37.5C i gites

ja tak kilka razy nabrałem rodziców.
@do tych co beda sie mnie czepiac, ze pewnie jestem menel i nieuk: wrecz przeciwnie nie mam żadnych problemów ze szkoła, nie bede pisal sredniej bo znowu sie dowala, ze nie mam co robic tylko sie chwalic. poprostu szkola jest SUXXXX i tyle ;] pzdr