Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wievioor
Tak ale nic nie pobije pytania
Och cóż to za śliczna para gdzie się poznaliście??
W Tibii
XD
|
Dobre
Więc postaram sie opowiedzieć tu historie 2 Zakochanych osób z Lunary ;
Poznałem kiedys kolesia na 54 lvl on z Gliwic ja Bełchatów.Utrzymowaliśmy znajomośc najleprza osoba w sensie kolega z tibii.Zawsze pomógł Wbijał lvlki
60-70-80-90-100 Pomagał jak mógł narażał tyłek za mnie nie jeden raz.Aż poznałem jego dziewczyne z tibii i z rl Ona grała dla niego miała 65 lvl chyba grali grali i sie kochali.A na dowód ss z kilku takich przyłapanych sytuacij w nocy pod kazordoon On sharkinss ona Olkiwka

Było wielle takich sytuacij lecz ona pragneła by on nie grał całymi dniami tylko zabrał ja gdzieś cześciej niz prawie wcale żeby mieli więcej czasu dla siebie.Miałem z olkiwka kontakt poprzez gg wiedziała ze koleguje sie z sharkinsem i mowiła mi takie rzeczy Wiele razy>Ja wiedziałem że to może sie skończyc mowiłem to jej ona popierała moje zdanie choc sie kochali ona wytrzymywała kilka miesięcy on nie raz ja przepraszał za to.I sie stało rostali sie ona poznała innego bardziej można powiedzieć dojrzałego osobnika on prawdobodobnie sprzedał posatc postac ma 1lvl juz ;/ Słyszałem pogłoski ze gra na innym servie.Na nie jednym ss mowil to że ja kocha.Nie przy jednym advenced to powtarzał lecz zrozumiał to chyba za późno albo wcale Ona ma innego;/on tibie Chciałem też powiedziec ze OLKIWKA to najpiękniejsza dziewczyna która poznałem w tibii i w całym życiu <oprócz mojego skarbeńka> a oto jej photobucket
http://photobucket.com/albums/a198/Olkiwka/
CHCIAŁEM POWIEDZIEC ŻE TIBIA WIĘCEJ ROZDZIELA NIŻ ŁĄCZY ;/
WEŹ TO DO SERCA TY CZY INNY CZYTAJĄCY TEGO POSTA