Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2006, 23:24   #18
Devils
Użytkownik Forum

Devils's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2005

Imię: Explosion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rexis
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
Omg niezlli jestescie <lams> Zunri nie lubi Polakow?? Moze nie wiecie ale mieszkal 3 lata w Polsce i ogolnie ma niezly stosunek do Pl. Jako o rasiscie mozna powiedziec ze Szyderca nim jest ale trzeba przyznac mu racje bo Polacy nie sa inteligentami. Oni zabijali hlvl graczy a nie hlvl polakow, jesli np brazyl by mial 127 druta i nie byl by z nimi w gildi to tez by padl itd. Jednak nie zmienia to tego ze wolałbym zeby Rexis przegralo. Poprostu nie lubie sposobu w jakim rzadzili Askara. Co do zgrania Rexis to bzdura. Kiedy mieli sie zgrac?? Nie walczyli jeszcze nigdy, przeciwko RR walczyl caly serwer a nie Rexis.
po 1 nie jestem rasista , po 2 tibia to nie gra narodowosci gram tu dla kumpli a nie dla polakow po 3 wiekszosc polakow w tej grze to dzieci ktore nic nie umieja innego tylko krasc , wyzywac wiec czemu mam im pomagac? czy wy dla kazdego polaka jestescie mili jak dla kumpla? niesadze... wiec po co takie teksty.. po 4 nigdy w tej grze niewyszedlem i nie oposcilem zadnego mojego prawdziwego kumpla a wiekszosc to szwedzi i holendrzy bo sa 100razy madrzejszy niz 12 letnie polskie dziecko po 5 tak naprawde nie interesuje mnie co ludzie/dzieci o mnie mysla bo to tylko gra po 6 skitl to pizda xD!
Devils jest offline   Odpowiedz z Cytatem