Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2006, 23:37   #19
Devils
Użytkownik Forum

Devils's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2005

Imię: Explosion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rexis
Świat: Askara
Domyślny

... a to sie rozpisze dalej zeby nie bylo... Rexis nie przegra tej wojny juz wyjasnie
dlaczego jesli ktos ma doswiadczenie z tibi to wie ze gildia taka jak Se~ to sklepka ludzi ktorzy sie nie lubia nie przetrwa dlugo a rexis to sami kumple nikt nie zdradzi nikogo przynajmniej ja nie zamierzam dalej curtis christon tak bardzo nienawidza polakow ze przecierz to jasne ze nie oddadza nawet za nich swoj bp a co dopiero zycie a ja oddalbym swoj account za ludzi ktorych znam z eterni i niektorych z askary <3 perszing . jocker , pluto itp zreszta Szoszo powinien zajac sie swoim dzieckiem a nie spedzac tyle czasu przed taka chu...wa gra jak tibia gdybym ja mial zone i dziecko to bym pop...dolil ta gre a nie uzeral sie z pixel ludzmi , kazdy z rexis moze oddac zycie za innego czlonka zapytajcie np carambana shizima curitsa czy oddadza za siebie zycie i rozkminicie sami kto wygra ta wojne i kto ma wieksze szanse ofc to tylko gra zdarzyc sie moze wszystko kazdy moze wygrac kazdy moze zginac ale najwazniejsze jest kto przetrwa to razem a nie osobno bo gdybym mial cytowac kazdy insult curtisa na mnie to bym dostal bana za spam anyway jakos sie rozpisalaem ale juz koncze hf na askarze po wojnie bedzie lepiej zabijalismy szosza i carambana nie za narodowsc ale za lvl PERSZING NA PREZYDENTA TYLKO TY!
Devils jest offline   Odpowiedz z Cytatem