Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2006, 10:27   #942
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Orshi na Galnie to bynajmniej dla mnie jakiś powód by niesnaski wojenne chociaz an ten moment poszly w niepamięć.... Przcież w raz z zabitym Orshabalem tworzy sie nowa Historia, która powini tworzyć wszyscy Galanczycy... Moze chociaz z tego powadu by jakis inny gracz, ktoremu uda sie zbloczyc Arsha otrzymal za swoja odwage nagrode... Nie wiem czy juz ludzka chytrosc jest tak potezna by wkraczac w swiat Gier... Smuci mnei fakt, ze z zabawy i przyjemnosci grania tworza sie bezsensowne konflikty... Wojnny it to tez urok Tibi, ale bez przesady jesli bedziemy ciagle tak psotepowac to nikt nigdy nie osiagnie 200lvl ba dojdzie w koncu do tego ze wszystkei 100 zaczna walczyc i beda sie rookowac iw kocnu Po galanie beda latac same low lvl... To jest Smieszne:/ A co do Cati wiem tylko tyle, ze sposb jego gry moglby byc wzorem dla paru innych graczy... JEdnak czasami trudo zrozumeic rzeczy, w ktorych sie nei uczestniczy...Wiec jestesmy tylko subiektywnymi obserwatorami....

Nom kniec tych dewagaci chyba jest odpowiednai Pora by rozjebac tego Orsha Moze w Koncu wypadnie Thunder Hammer I jak sadze Catrishia z checia by go przyjął wiec Cati Loguj sie i Blocz
Ceapoznan jest offline