Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2006, 15:14   #36
Xeradus
Zbanowany

Xeradus's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
Domyślny

Cytuj:
2. Podczas roku szkolnego powinieneś poświęcić trochę czasu na naukę, a przede wszystkim uważać na lekcjach - tak naprawdę to wtedy nauczysz się najwięcej.
Tak, nauczy się jakiejs poje*anej reakcji syntezy na chemi, która i tak mu sie nigdy nie przyda.

Cytuj:
3. W wakacje i tak masz najwięcej wolnego czasu. Nawet jeżeli wyjedziesz na 2-3 tygodnie, a podczas gdy będziesz w domu i tak większość czasu spędzisz na dworzu to i tak najlepiej pacc'a wykorzystasz w wakacje. Wtedy nie musisz wstać na określoną godzinę - możesz grać do późnego wieczora (nie mówie tu o zarywaniu nocek).
Tak, nawet nie wyjdzie z kumplami na piwo tylko bedzie non-stop przed kompem siedział, aż dostanie pryszczy i zgarbieje

Cytuj:
Pacc'a kupuje tylko na wakacje, chociaż stać mnie, żeby mieć go przez cały rok.[..]p.s. mam 14 lat.
Nie szpanuj, że masz bogatą mamusie i zawsze świadectwo z paskiem bo już wole takich co biją matki krzesłami.

@Edit/Down:
Cytuj:
po 2. napisałem, że nawet jeżeli wyjedzie/będzie spędzał czas na dworzu to i tak wakacje są najlepszym czasem na kupno pacc
Tak jasne, a nie słyszałeś, że w wakacje najwięcej ludzi kupuje premmy i wszystkie spoty są przepełnione?

Cytuj:
a po 3. to lepiej później ma zasuwać łopatą i nie mieć kasy na takie rozrywki ? ani nawet na to, żeby iść na piwo z kumplami ?
On jest dopiero w 2 gim, najważniejsze żeby umiał matematyke, ortografie & gramatyke, język obcy, jeden przedmiot dodatkowy. Dopiero w liceum wybierze sobie profil i dopiero wtedy od jego nauki bedzie zależała jego przyszłość.

Ostatnio edytowany przez Xeradus - 30-08-2006 o 15:26.
Xeradus jest offline   Odpowiedz z Cytatem