Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2006, 15:27   #22
leopard
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Domyślny

Wedlug mnie to co cipsoft robi glupie jest.. dostali delete za cos co wydazylo sie w przeslosci i co wtedy bylo karalne banem do nastepnego kupna pacca... wiec jakim cudem teraz moga sobie od tak skasowac konto... dam przyklad taki... Powiedzmy Eternal Oblivion jak mial 20 lvl dostal bana za pisanie na trade channel bluzgow, dostal bana na 7 dni, a dzisiaj w chodzi regulamin ze za takie cos sie dostaje delete.. i co powinni go teraz skasowac za takie cos?? (zbieznosc nickow oraz banow przypadkowa i zmyslona) Skoro zaszla zmiana w regulaminie to powinno obowiazywac to od dnia dzisiajeszego, a nie to co sie keidys wydazylo
Nie jestem pewien, bo nei czytalem regulaminu, ale ktos napisal, ze delete sie dostaje jak sie wycofa wplate z 2-3 razy a z tego co mi wiadomo Lan~ tylko raz mial taka sytuacje... No i jeszce cos... wszyscy tuaj gadaj kupuj od droma itp. kurde nie wszyscy maja rl kase, a jak maja to nei wsyscy chca ja wydac na taka gre jak tibia... Dla mnie jest to strata kasy i pacca mam za tibijska kase... jest ryzyko, no ale bez ryzyka zycie jest nudne huehue i tracisz rl kase na tibie
leopard jest offline