Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2006, 18:17   #32
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gacek Knight Pokaż post
no tak ale ludzie kupuja na allegro bo jest taniej dla slepych wsumie i tez masz przelew i masz a 15 minut a uu droma ile trzeba czekac ? przelewem ? i ta cena 10 zl wiecej ( btw sorki za takie hasla ale to prawda nie dawajcie mi punktow karnych z szczerosc )
Powiedz mi jedno:
Jakim cudem mozesz miec pacc w 15 minut dokonujac wplaty na poczcie? To jest fizycznie niemozliwe, bo wplaty z poczty ida 2-4 dni przewaznie, czasem dluzej nawet.
To samo tyczy sie banku PKO BP, wplaty dokonane do okolo godziny 12 docieraja tego samego dnia, wystarczy sobie poczytac ten temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38566

To chyba mowi samo za siebie?
W 15 minut mozesz miec pacca dokonujac przelewu z Inteligo na Inteligo i u mnie to tez masz.
Punkty karne to co najwyzej za glupote moge Ci dac, bo gadasz glupoty.

Roznica w cenie? Jak juz pisalem - oni okradaja panstwo prowadzac dzialalnosc nielegalnie. Ja to robie legalnie, a w rece po jednym paccu zostaje mi 5-7zl. Duzo mniej niz niektorym na allegro. Z tym ze ja to robie legalnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez leopard
Drom.. skoro jestes pewny masz duzo klientow, czemu nie zjedziesz z cena w dol... mogl bys zjechac z cena na miesiac~ i obliczyc czy czasem wiecej nie zarobisz.. zjezdajac z cena nabywa klientow... a zeby sie dowiedziec na ktorym lepiej wychodzisz musial bys porobic testy...
Przeczytaj co wyzej napisalem. Nie moge juz nizej z cena zjechac, bo mi sie to wogole nie bedzie oplacalo. Z tego co zarobie musze oplacic firme rachunkowa, ktora tego wszystkiego pilnuje. Sam dopilnowac zeby wszystko odpowiednio poszlo do Urzedu Skarbowego i ZUSu. Z reszty kasa idzie na utrzymanie tibia.pl, konkursy i troche paliwa do mojego auta.

Gdyby sie dalo zejsc z cena, zachowujac ten czysty zysk w granicach 5zl to juz dawno bym to zrobil.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 30-08-2006 o 18:20.
Dr. Omader jest offline