Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BluzgatoR
@Kridon Rolus:
1.Spoko ja sie już niebede zaczynał kłócić ale to niejest temat na rozmowy jak widzicie  .
2. Umiem robić forum ale zrobie nowe bo tamto jest złe no i dużo żeczy pościągałęm z tibia.pl no i zrobie inne forum.
.....................
P.S: NIE KARMIĆ TROLLA!
.....................
@Veruis:
Niezaczynaj sie znowu plz.
|
Hmm... k-|-o jest Krea-|-orem -|-ema-|-u ? -|-Y ! więc ? -|-Y ! jes-|-eś T-R-O-L-L-E-/\/\
bo z Hos-|-owałeś -|--R-O-L-L-O-\/\/-Y -|-ema-|- -.-
(dla nie umiejących się rozczytać tam pisze "Hmm... kto jest kreatorem tematu ? TY ! więc ? TY ! jesteś trolem bo założyłeś trolowy temat")
@down
Ziomuś... idź sobie na Tibia.org.pl i szukaj fakeoffcoff robiących 1k zdjęć na minute (w paincie alb OTS me) wtedy to bendziesz miał super faki miejące po 1k zdjęć ziom... wogule typek co ty chcesz !@? noobem to ja jestem w TIBI a nie na forum = ja nie daje takich topików ja ty w takich miejscach jak ty tutaj się daje fake'i a nie robi głupie Fake teamy wogule jak nie wiesz oco chodzi z TROLLAMI to się nie udzielaj ok ? weś sobie regulamin przeczytaj newsy itp bo ty chyba jakiś zacofany jesteś.
ps. sam sobie walnij łopatą w łeb może ci się poprawi (myśle że mieszkasz na wSi co nie ?)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BluzgatoR
NIE KARMIĆ TROLLA!
|
Hahaha wogule to miły jesteś dla swojej rodziny

??