Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akroma Aow
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania  Jak wspominałem wcześniej trzeba mieć mózg by wiedzieć od kogo sie kupuje. Jest sporo starych sprawdzaonych sprzedających na alegro i tego nie zaprzeczysz. Wystarczy poszukać. Pozytywy na poziomie kilkuset. Myślisz, że taki ktoś zaryzykuje negatywa i antyreklamę z powodu głupich 80zł? Nie sądze. A maile od ludzi które otrzymywałeś.. jak sie kupuje od osoby która przeprowadziła w sumie max 50 transakcji to sie nie dziwie. Jedno jest pewne "myslenie nie boli"
Pozdrawiam
|
Nom czytanie ze zrozumieniem moj drogi rozmowco...
Jaka masz pewnosc kupujac nawet od pewniaka? Wbrew pozorom duzo ludzi nie wystawia zadnych komentarzy. Czesto wrecz napotykam u siebie ludzi, ktorzy sa tak glupi, ze nie dziwie sie ze ich ktos okrada.
Kupujac u mnie zawierasz umowe z firma, jak wiadomo egzekwowanie swoich naleznosci od firmy na drodze prawnej jest duzo szybsze i skuteczniejsze niz od Franka, ktory okrada panstwo?
W naszym kraju masz obowiazek prawny odprowadzic podatek dochodowy od swoich zyskow jak tylko przekroczysz odpowiedni prog tych zyskow, ktory jest dosc niski. I nie wazne czy ty to zarobiles sprzedajac telefony na allegro, czy zapalniczki na dworcu glownym.
Napisalem - Twoje konto - Twoj wybor.
Nikogo nie zmuszam do zakupu u mnie, sa inne oferty, kazdy ma wolna reke. A reklamowac sie moge gdzie chce i jak chce, poki jest to zgodne z prawem polskim.