Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2006, 17:46   #40
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akroma Aow Pokaż post
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania Jak wspominałem wcześniej trzeba mieć mózg by wiedzieć od kogo sie kupuje. Jest sporo starych sprawdzaonych sprzedających na alegro i tego nie zaprzeczysz. Wystarczy poszukać. Pozytywy na poziomie kilkuset. Myślisz, że taki ktoś zaryzykuje negatywa i antyreklamę z powodu głupich 80zł? Nie sądze. A maile od ludzi które otrzymywałeś.. jak sie kupuje od osoby która przeprowadziła w sumie max 50 transakcji to sie nie dziwie. Jedno jest pewne "myslenie nie boli"

Pozdrawiam
Nom czytanie ze zrozumieniem moj drogi rozmowco...
Jaka masz pewnosc kupujac nawet od pewniaka? Wbrew pozorom duzo ludzi nie wystawia zadnych komentarzy. Czesto wrecz napotykam u siebie ludzi, ktorzy sa tak glupi, ze nie dziwie sie ze ich ktos okrada.
Kupujac u mnie zawierasz umowe z firma, jak wiadomo egzekwowanie swoich naleznosci od firmy na drodze prawnej jest duzo szybsze i skuteczniejsze niz od Franka, ktory okrada panstwo?
W naszym kraju masz obowiazek prawny odprowadzic podatek dochodowy od swoich zyskow jak tylko przekroczysz odpowiedni prog tych zyskow, ktory jest dosc niski. I nie wazne czy ty to zarobiles sprzedajac telefony na allegro, czy zapalniczki na dworcu glownym.

Napisalem - Twoje konto - Twoj wybor.
Nikogo nie zmuszam do zakupu u mnie, sa inne oferty, kazdy ma wolna reke. A reklamowac sie moge gdzie chce i jak chce, poki jest to zgodne z prawem polskim.
Dr. Omader jest offline