Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2006, 18:57   #47
morwi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]

morwi ma numer GG 4695891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr Pokaż post
Hehe Panowie ale wy jesteście naiwni. Sposób gościa z Allegro- (nie próbujcie tego w domu) sprzedaje tanio pacc (granica opłacalności=0) ma kartę kredytową zamawia ci pacc ty płacisz (no przeważnie jest odwrotnie czyli ty płacisz i on ci zamawia pacc) no ty się cieszysz wystawiasz sprzedawcy pozytywa on sprzedaje sprzedaje i tak wszyscy są zadowoleni do czasu kiedy gościu nie zadecyduje wycofać kasy. Wszyscy kupujący mają po banie a sprzedający hyhy ucieszoną twarz i pełen portfel (i nic sobie nie może zarzucić w końcu wystawiliście mu xxx pozytywnych komentarzy jest superchruper sprzedawcą ) Oczywiście niektórzy sprzedają normalnie z 2-3zł zyskiem na paccu ale ja bym nie ryzykował. Najlepiej mieć własne konto i kartę (tak mam ja i problem z głowy) w przeciwnym wypadku poprosić starszego kolegę/rodziców zawsze taniej i bezpieczniej. Jeśli nie ma wyjścia lepiej parę zł dorzucić i kupić u Droma bo to jest legalna firma i napewno bez wałków.
kupowalem pacca na allegro dwa razy i dwa razy koles mial z tego tylko piwo i nigdy nei wycofal, a doszedl w takkim samym czasie jak u droma, tylko trza wiedziec u kogo kupowac -.-