Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2006, 20:44   #29
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PawieOczko Pokaż post
Witam!

Dziwnią mnie odpowiedzi niektórych użytkowników. Szczególnie zadziwił mnie...

@Yoh Asakura
Jesteś zabawny doprawdy... Wszystkich mówisz, że spamują, piszą nie na temat, itp... A w rzeczywistości sam zaliczasz się do tej grupy. Dlaczego? Tylko w tym 3-stronicowym temacie masz 5 postów. Wniosek? Spamujesz. Nie będe powtarzał po moich przedmówcach cytatów. Całkowicie się z nimi zgadzam. Nie spamuj, jak jesteś nie zainteresowany tym tematem, ok? Bluzganie kogoś takiego jak Jaras nic nie da. Myślisz, że jesteś najlepszy? Nie. Mylisz się. Bardzo się mylisz.

Nie kontynuuj w takim razie sam.

[right][b]Pozdrawiam Cię.
Haha, u mnie nie ma nawet jednej strony.
Od kiedy wygłaszanie swojej opinii i wymiana zdań jest klasyfikowana jako spam ? Najpierw się dowiedz co znaczą poszczególne słowa, nim zaczniesz ich używać. Nie nabluzgałem na Jarasa. Powiedziałem, że jak się jąka to niech śpiewa, bo wtedy mówi się płynnie. Tam nie było żadnej bluzgi.
I ile razy mam powtarzać, że JA JESTEM najlepszy ?
Btw:
Widze, że dyskusja z wami nie ma sensu. Jesteście tak zaślepieni waszymi durnymi pomysłami, że nie przyjmujecie żadnej krytyki. Tak więc sami stajecie się tym co rzekomo tępicie.
@Hakuoh:
Pamiętnik ? A kto by kurwa oglądał filmy typu "Drogi pamiętniczku, wylotowałem rzecz xxx z potwora yyy o wartości zzz..." ?
I ile razy mam do kurwy nędzy powtarzać - NIE POGRUBIAć MI NICKA !