Greetings
Cytuj:
Z jednej strony, jest to znużenie rutynowym expowaniem, chęć zrobienia czegoś pontanicznego, zabawnego- impulsywne działanie pod wpływem chwili.
|
na to znam sposob, przeciez mozna pograc w cos innego, nie tylko tibia istnieje, jesli chcesz sie na kims wyzyc, to warto pograc w q3 na necie albo w jakas inna gre, bo jesli na tibii zabijesz kogos bez przyczyny, to mozesz stracic czesc przyjaciol itd itp...
Cytuj:
To że stopniuję "podłość" uczynków, nie znaczy że je popieram, ani że ich dokonuję.
|
I bardzo dobrze, ze tego nei robisz, a stopniowanie uczynkownie jest takie zle... wlasnie na tym w pewnym sensie mial polegac moj temat, widocznie zle napisalem posta :/ chodzi o to,z e moja dotychczasaowa walka z nickami przeszla na 2 linie, teraz za wszelka cene, bede robil wszystko co w mojej mocy (neistety moja moc jest nie duza) aby polakow zlodziji, lurerow, pk na moim swiecie zwalczyc!!! i zachecam do takiej walki...
owszem czarna lista nadal bedzie powstawac, czarna liasta nielegalnych, polskich imion i co jakis czas bede ja salc do GMow... ale teraz pierwszorzedna sprawa jest zwalczenie tego plugastwa wsrod polakow, jakim jest pk, lurowanie, lootowanie czy zlodziejstwo!
Take care
AfR