@Up:
Święta racja. Myślą, że wszyscy będą chwalić a jak ktoś będzie krytykował to będzie to osoba pokroju jakiegoś "Nowy Asakura" albo innego idioty. Ale rzeczywistość jest inna, już dawno im się chciałem dobrać do dupy. (Zaraz pewnie z braku argumentów powiecie żem gej. Muahah)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
@Yoh Asakura:
Nie pogrubiłem Ci nicka...
Ile razy nam to powtórzysz? Zacinasz się jak stara płyta... Nie podoba Ci się? - no to nie czytaj! Przez takich jak Ty robi się tu syf >.> Przemyśleliśmy Twój pogląd i zrobiliśmy z nim co chcieliśmy. Nie musisz się powtarzać... A może to dziwna odmiana jąkania się? Jąkasz całe posty? Logopeda by Ci się przydał...
Zachowujesz się jak rasowy spamer. N-ty raz nam powtarzasz jedno. I jak aż tak Ci to przeszkadza (powtórzę... może Ty musisz razy zobaczyć...) Nie czytaj! Takie hiper, super, mega trudne?
|
Koniec z miłą dyskusją i wymianą zdań.
TY TEŻ SIĘ KURWA POWTARZASZ. Nie możesz znaleźć argumentów to piszesz jaki to ja zły i ola boga rety jaki głupi. I powtórzę po raz nie wiem który - wygłoszenie swojej opinii to spam ? Jak dla ciebie tak, to masz iście pojebany światopogląd.
Syf robi się przez takich jak ja ? Właśnie przez takich jak TY, szczurku. Zakładasz tematy które nie wnoszą nic, a mają na celu tylko dowartościowanie twojego ego zniszczonego przez kompleksy (vide chociaż "TWA", muahah).
I powiem coś jeszcze - to jest temat od komentarzy. Tak więc ja KOMENTUJE wasz temat. A to, że nie jestem lizodupem i mam własne zdanie z którym WY się nie zgadzacie to już nie mój problem. Nie mój problem, że wasza "pozycja" stała się nagle zagrożona bo ktoś ŚMIAŁ (!) was skrytykować. I nie pisz mi więcej dezyderatów o tytule "-.-" i treści "ale jesteś głupi" bo to jest żałosne, pysiu.
Teraz idź i sobie ulżyj, albo obroń swojego zdania bez powtarzania tego, że ja "spamuje".
@edit:
Milanku, nie szukaj wsparcia u imć Gallara bo ktoś za ciebie polemiki nie będzie toczył. No i Gallar to mój znajomy i swój ziom, że tak powiem

@Edit:
Panowe, tak łatwo się poddajecie ? No, no, sądziłem, że stać was na coś więcej. Rozczarowaliście mnie, boys.
@Down:
Biedny Maveric, nie potrafi napisać nic co by miało więcej niż 2 linijki. A jak jest proszony o podanie argumentów na swoje bezpodstawne zarzuty to albo blokuje albo mówi, że gra i teraz nie może...No ale tak, przecież lepiej na kogoś powiedzieć.