Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2004, 17:29   #40
Fenixon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004

Domyślny

Jeszcze cos od siebie napisze...

Niektore Low lvle podchodza do high i pytaja sie o najprostsze rzeczy, a high lvl odpowiada "lol" albo "noob".
I ja mysle ze oni sami sa nOObami nie pomagajac slabszym graczom w grze, bo uwazaja ze oni sa lepsi to nie odpowiedza, on jest noobem to niech sie sam nauczy... Lub przychodzi jakis polak pod depo i sie przyznaje ze ma 9 lat to juz nikt sie do nego nie odzywa - kazdy ma prawo grac. Nawet najmlodsi. Osobiscie spotkalem kilka, a nawet kilkunascie dzieci grajacych w tibie, ktorzy slabo sobie radza w grze np. przechodzac rooka w 3 tygodnie...A (tu podam w procentach zeby nie bylo ze mowie o wszystkich) 50% polakow z wyzszymi lvlami nie zadaje sie z nowymi graczam i nie odzywaja sie do ludzi najmlodszych...Zastanowcie sie... Wy tez byliscie w ich wieku i tez mieliscie niski lvl i tez na poczatku nic nie wiedzieliscie o grze! Nerwica mnie bierze gdy widze jak polak zabija polaka, jak polak polaka chakuje, bo sam nie potrafi zdobyc tego lvlu, skilli i itemow co inny gracz...Apropo zysku, bo ktos wspominal na poczatku...Gdybym mial bp UH i sprzedawal go za 2,5k i jesli jakis czlowiek podszdlby do mnie mowiac ze ma tylko 1,5 lub 2k to SPRZEDALBYM MU...Gdybym mial bp uhow i mialbym z nim isc na jakiegos hunta z kolegami, a po drodze zobaczylbym zdychajacego kolesia przez potwora lub pk to niezaleznie od tego, czy ten ktos jest polakiem czy nie, to uhnalbym tego kogos, nawet jeli mialbym na to poswiecic CALY bp, a jesli widze czyjes cialo lezace na tibi to sprawdzam kto zginal i oddaje te itemy tej osobie...CZY WY, POLACY NIE MOZECIE TAK POSTEPOWAC??? Ludzie! To tylko gra, a wy sie skarzycie kolegom, bo was PK zabil, bo ktos wam cos ukradl! Macie cos z tego ze gracie? Pieniadze na tym zarabiacie?NIE!!! To na ***ja wam tibijska kasa! Mozecie dac ja komus, niech ktos inny ma z tego radosc...
Fenixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem