Cytuj:
Święta racja. Myślą, że wszyscy będą chwalić a jak ktoś będzie krytykował to będzie to osoba pokroju jakiegoś "Nowy Asakura" albo innego idioty. Ale rzeczywistość jest inna, już dawno im się chciałem dobrać do dupy. (Zaraz pewnie z braku argumentów powiecie żem gej. Muahah)
|
Z tego co widzę, aż tak bardzo się od niego nie różnisz. Co prawda umiesz pisać po Polsku, ale twoje argumenty pozostawiają wiele do życzenia. Poza tym nie myśl, że jesteś najlepszy, bo z takim światopoglądem jeszcze nieźle się w życiu przejedziesz.
Cytuj:
Koniec z miłą dyskusją i wymianą zdań.
TY TEŻ SIĘ KURWA POWTARZASZ. Nie możesz znaleźć argumentów to piszesz jaki to ja zły i ola boga rety jaki głupi. I powtórzę po raz nie wiem który - wygłoszenie swojej opinii to spam ? Jak dla ciebie tak, to masz iście pojebany światopogląd.
|
Kłopot w tym, że troche za bardzo się przejąłeś tym tematem. Wrzeszczysz i wyklinasz jakby ten temat był napisany przeciwko Tobie.
I nie jest prawdą, że:
Cytuj:
I powiem coś jeszcze - to jest temat od komentarzy. Tak więc ja KOMENTUJE wasz temat.
|
Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie jest to temat do komentowania tematu, ale filmów w nim opublikowanych. A to robi pewną różnicę. Ty nie komentujesz filmów, tylko temat, dlatego jest to uważane za spam.
Cytuj:
Syf robi się przez takich jak ja ? Właśnie przez takich jak TY, szczurku. Zakładasz tematy które nie wnoszą nic, a mają na celu tylko dowartościowanie twojego ego zniszczonego przez kompleksy (vide chociaż "TWA", muahah).
|
Gdybyś nie zaczął się pluć na ten temat, już dawno by zniknął. Jeśli aż tak Ci się ten temat nie podoba, napisz do moderatora, może usunie. Niestety, nie Ty decydujesz o zawartości tego forum.
Cytuj:
Nie mój problem, że wasza "pozycja" stała się nagle zagrożona bo ktoś ŚMIAŁ (!) was skrytykować. I nie pisz mi więcej dezyderatów o tytule "-.-" i treści "ale jesteś głupi" bo to jest żałosne, pysiu.
Teraz idź i sobie ulżyj, albo obroń swojego zdania bez powtarzania tego, że ja "spamuje".
|
Taka "krytyka" jest bez sensu. Piszesz tylko, że temat jest beznadziejny, bez jakichś konkretnych argumentów. Nikogo nimi nie przekonasz. Tutaj wcale nie odbiegasz od zachowania "Młodego Asakury", który robił praktycznie identycznie, tylko w jeszcze gorszym stylu.
Cytuj:
Zgadzam się z tobą we wszystkim. I nie ustępuj im że piszą że spamujesz bo oni tylko tego chcą żebyś się poddał.
|
Jak jeszcze w sprawie postów Yoha Asakury moża się kłócić, czy jest to spam czy nie, tak to, co tutaj napisałeś jest perfidnym spamem. Jeśli sie nie zgadzasz, zajrzyj do regulaminu.