Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
@Down:
Jąkasz się ? To może zaśpiewaj ?
I btw:
Tworzenie nowego tematu byłoby większym śmieceniem aniżeli kontynuowanie tej jałowej dyskusji w tym wątku.
|
Z takimi tekstami, to proszę, zwracaj się do swoich kolesiów z podwórka, a nie do mnie, bo ja sobie to wypraszam. :-P
Powtarzam z uporem maniaka, że to jest zaśmiecanie tematu, bo jego tytuł brzmi "
Komentarze do tematu "Filmoteka Rookgaardu".", a nie np.: "
Jakie cele przyświecały autorowi wątku przy jego zakładaniu". Pamiętaj, że to jest forum dyskusyjne, więc każdy może utworzyć tutaj temat, jaki mu się żywnie podoba. Najwyżej będzie on podpadał pod regulamin forum, a wtedy moderacja się do tego odpowiednio ustosunkuje. A jeśli nie, to należy uszanować odmienne poglądy osób tu się wypowiadających i nie zaśmiecać im tematów swoimi wypocinami. Należy zaś się dostosować do zwyczajów panujących w miejscu, do którego się przychodzi, a nie narzucać swoje i jeszcze obrażając innych je egzekwować. Tak naprawdę, to już powinieneś zarobić sporo ostrzeżeń, a może nawet bana.
Zaraz mi powiesz, że to też Twoje poglądy, więc masz prawo je wyrażać. Tyle tylko, że możesz do tego celu założyć (w odpowiednim dziale) wątek i tam omawiać te poglądy (jeśli oczywiście znajdziesz dyskutantów). To co robisz Ty wraz osobami, które Cię tu popierają, to najzwyklejsze świadome działanie na szkodę wątku. A na dodatek jego całkowite zaśmiecanie. Wiesz co to jest
flame po angielsku? To jest ogień - tak właśnie
flame-ujesz ten wątek czyli go palisz.
Co Ty myślisz, że jestem głupi? Ty doskonale wiesz (znając sposób działania moderacji na tym forum), że jak jakiś modek się bardzo wkurzy, to kierowany emocjami usunie cały temat, a Ty bedziesz się cieszył, że osiągnąłeś swój cel. Doskonale wyczuwam Twoje intencje. Na tym polega właśnie
flame-owanie wątku.
Dlatego tu mam apel do moderatorów (a wierzę, że nie są to głupi ludzie): aby usunęli z tego wątku wszystkie posty nie na temat (nawet moje), ale sam wątek pozostawili. Skoro bowiem autor miał potrzebę założenia tego wątku, a sam wątek nie łamie regulaminu, to dlaczego nie może istnieć? Jeśli nie będzie chętnych osób do zamieszczania i komentowania filmów, to po prostu wątek "utonie" i tyle.
Zaś ci, którzy bronią tego wątku, choć niewątpliwie mają rację, jeśli mają choć troszkę oleju w głowie, niech zaprzestaną dyskusji z trollem. Bo każdy post napisany w odpowiedzi, jest jego dokarmianiem. Nawet jeśli jest to tylko jedno zdanie. Tak naprawdę to i ja nie powinienem pisać tego posta. Jednak mogę przysiąc, że jeśli nie będzie tu kontynuowana ta bezsensowna dyskusja, to choćbym został tu nawet zwyzywany, nie napiszę nic więcej. Chyba, że na temat wątku. Może niedługo moderatorzy posprzątają ten wątek ze śmieci i będziemy mogli dalej sobie spokojnie dyskutować. Po prostu nie dajcie się sprowokować.
EDIT: Wydaje mi się,
@ PawieOczko, że już właśnie Twój post był niepotrzebny. Ignoruj trolla. ;-)
Przesyłam pozdrowienia.
PS. I tak nie będę się udzielał przez najbliższy czas, bo mi się zepsuł monitor, a teraz mam podłączony taki stary kineskopowy, który ma problemy z wyższymi rozdzielczościami, więc bardzo niewygodnie się nawet surfuje po sieci.