@Yoh Asakura
Może to dziwne, ale Ty - Najlepszy Użytkowniku Tibia.pl nie napałeś ani jednego ciekawego tematu w tym dziale, a zachowujesz się, jakbyś conajmniej stworzył cały świat Tibii i to forum. Wybacz, ale Twoje argumenty, a raczej ich brak nikogo nie przekona. No może Gobiego, który się do krytyki przyłączył. Dla mnie jesteś człowiekiem, który poza klawiaturą nie ma na kogo nakrzyczeć. Może powinieneś udać się do psychologa? Mógłbym tu pocytować Twoje inteligentne wypowiedzi i notki dla Ciebie od różnych użytkowników, ale to nie jest miejsce na tego typu wypowiedzi. Myślisz, że jesteś Bogiem? Nie, mylisz się. Nie jesteś. Jesteś zwykłym użytkownikiem, który myśli, że swoim sposobem mówienia przestraszysz biedne dzieci? Mnie to nie rusza. Do kąd zmierzasz? Chcesz sprowokować kolejną kłutnie i jak zwykle wyjść z wszystkiego bez winy? Nie, tym razem nie wyjdziesz. Może przydałoby się jakieś upomnienie dla Mistrza? Wiem, że chcesz po prostu spowodować podobny zamęt, który powstał w temacie TWA. Nic to nie da. Daj sobie spokój kolego.
Aha. Przestań przeklinać idioto. Dlaczego cnzura nie działa?
@
Jarassimus
Całkowicie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Dzięki.
Pozdrawiam!
@EDIT
Zaprzestaję tej dyskusji. Nie mam ochoty kłucić się z Trollem, jak to Jarassimus napisał.
@Gobii
Nikomu nie zabraniamy pisać źle o naszym temacie. Chcemy tylko, żebyście jakoś uzasadnili swoje pretensje.
Dając chętnym szczere złoto,
I dlatego lubię mówić z tobą,
I dlatego lubię mówić z tobą...