Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Nie, nie mam czternastu lat. Zaskoczony? Czy Ty naprawde jestes takim skonczony kretynem i nie potrafisz przyjąć do swojej mózgownicy faktów? Co z tego, że ktoś ma 1000 komentarzy. Wplate za pacca moze wycofac nawet 364 dni po zakonczeniu aukcji, a w lata przystepna ma nawet na to jeden dzień dłużej. Gdy sprzedał x ilość paccow, za aukcje dostał już pozytywy i wycofał pieniądze z karty, nikt mu nic nie zrobi. Ty pozytywa nie mozesz wycofac. On nie ma zarejestrowanej działalnosci gospodarczej, więc oszukana osoba jest totalnie BEZRADNA. W przypadku firmy Drom, jak i każdej innej LEGALNEJ firmy możesz wyciągnąć PRAWNE KONSEKWENCJE. Do kogoś z allegro możesz najwyżej zadzwonić z wyzwiskami, a i tak nic to nie da.
IMO Jak Matek powiedział, żal wam wszystkim dupe ściska, że ktoś wpadł na pomsył sprzedaży pacców przed wami, że komuś chciało sie przekopywać przez sterte papierów by zarejestrować firme i jeszcze się rozliczać z zysków oddajać sporą ich część na poczet kaczorów, zamiast iść na łatwizne i robić to przez allegro.
|
haha Skończony kretyn z ciebie dosłownie

Moje przedsiębiorstwo rozwija się prężnie od kilku ładnych lat a i zyski przerastają te u Droma o kilka(dziesiąt?) tysięcy miesięcznie. (zawdzięczam to w głownej mierze ojcu ale co tam, sam na to pracuje w tym momencie) Poza tym brawo dla Droma za to, że ma zaledwie lat 20 a już dokłada do swojej emerytury i myśli o przyszłości. Druga sprawa: Skoro myslisz, że sprzedający na alegro są bezkarni w Polsce to weź sie nawet nie wypowiadaj na ten temat bo nie wiesz nic. Alegro współpracuje od jakiegoś dłuższego czasu z Policja, a fakt iż jest to serwis na najwyższym światowym poziomie nie ulega wątpliwości. I na koniec pomyliłem sie co twojego wieku... mianowicie skoro ty rozwiązujesz sprawy dzowniąc z wyzwiskami do ludzi to nie masz 14, a góra 10 lat.
Pozdrawiam
up: Drom - niepełnoletni nie mają prawa sprzedawać na alegro. Dziwie sie, że tego nie wiesz