Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2006, 18:20   #538
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv Pokaż post
@xaemus

ja cie znam tylko z akcji jak na*******asz na vilira
nie wiedziec czemu xD
(fajna zrobiles awanture ze twoi koledzy blokuja dla loituma :O)
pozdor
__

Skoro nie wiesz czemu myślę, że warto byś go spytał, czym sobie na to zapracował. Ja od siebie zapewniam, reason był, a nie padł tylko ze względu na swojego brata Fajnego Ludka, którego przed wstąpieniem do Ordo~ zawsze szanowałem. Masa jak wiemy do wprowadzania swojego rządu absolutnego potrzebuje żywych tarcz. Teraz wiadomo jak nisko upadł wyręczając się dzieciakami.
Niechciałbym robić tutaj propagandy w stylu Goebbelsa, tym bardziej, że jestem stroną w konflikcie i mam prawo być stronniczy. Ale skoro jest tak różowo to czemu Sowqu, Ezaqu i Juroqu mimo zniewalającej przewagi Ordo~ opóścili ich szeregi. Uważam, że wiedzą iż sama siła rażenia nie jest wystarczająca do rządzenia światem, a Masakratus dąży tylko i wyłącznie do władzy absolutnej. Nebula to nie Rumunia i sama siła rażenia na nic sie nie zda. Dla mnie Nebulą dalej kieruje Cybe Anth, który niejednokrotnie swoim pacyfistycznym nastawieniem, wręcz wstrętem do przemocy udowadniał, że zgoda buduje a wojna niszczy. Dopóki zdrowie pozwoli i alzheimera brak, nie zamierzam się poddawać. Czego i Wam życzę,
__

Xaem