Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2006, 21:40   #28
Tyrus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: W domu mieszkam :P

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy Pokaż post
Jasne. Rot ma 65 hp, cyc 260. czyli tak samo szybko ubijemy 4 roty, za ktore dostaniemy 160 expa co jednego cyca za ktorego dostaniemy 150. Cycow jest malo - rotow duzo. Wiec sami sie domyslcie na czym SZYBCIEJ expic. Na rotach od 8 lvlu do 20 moge zrobic z snakebitem a potem wh w 1 dzien, jezeli mam natchnienie, jezeli nei chce mi sie grac duzo, to rozkladam sobie na dwa dni. Do tego, z rotow masz pewnosc lootu i zerowe szanse na zgon. Z cycow z lootem jest kiepsko. No, do rotow dochodzi jeszcze 800 gp wydane na klucz an fibule, ale to raczej wielki problem nei jest. Co do pana od foldy - prosze nie odzywaj sie wiecej, folda to wbrew pozorom bardzo cienkie expowisko - jedno - pekerzy, drugie - mala ilosc expa do czasu. Co do respa 4 cycow na Femor Hills. Gratuluje pomyslu, szczegolnei ze spawn tam jest chyba 2-3 minuty na cyca. Super exp. Naprawde. Wiecej zrobisz na zwyklych, lub swamp trollach. Co do ubijania cycow na 19 lvlu. tez sie nie oplaca, lepiej pojsc sobie na... ROTY (tak tak, nie przesadzam) albo na kopalnie na -5 w ktorej sa male spawny guardow, ewentualnie mozna zaopatrzyc sie w gfb, z 2 bp manasow minimum i skoczyc na naprzyklad labirynt. Tylko tma trzeba miec juz troche wprawy, zimnej krwi i techniki. Przyda sie tez kilka FF

Edit. Aha, dodam cos jeszcze. Dobre spawny cycow sa prawie zawsze calkowicie zapchane (MS, Poludnie od thais, Jaskinia na polnoc od thais, Cyclopolis). i nie da sie tam expic w 2-3 osoby

Na fibuli za to, w godzinach 16+ nawet jak sa 3 osoby na spawnie expi sie bardzo dobrze. Aha, dochodzi tam jeszcze bicie carrion wormow, ktore polepszaja exp.

Jeszcze jedno. Sa jeszcze cyce na POHu, ale tam ryzyko zgonu jest spore, a ty, jak naopisales POHu nie lubisz, takze tutaj nie mam co sie rozpisywac nad przewaga tego expowiska nad fibula.
AHhhh , zanim te 4 roty znajdziesz juz dawno zabijeszc tego cyca. Ta wiedze masz chyba z kopiowania czyiś postów z forum.
Tyrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem