Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2006, 09:54   #20
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Świat: Obsidia
Domyślny

@ Pephy powiem szczerze ze zaskoczyles mnie swoja decyzja. Caly czas myslalem ze jstes neutralny a jesli juz dolaczysz do wojny to po stronie SOBS.

@ Gedd prawdopodobnie ogladal filmik albo nawet sam walczyl bo w tej wojnie walczy pare osob bardziej znanych z Kyry.

Szkoda ze to sie tak potoczylo a nie inaczej, zreszta ja i tak juz mam deleted Kolejna sprawa to jest powod wojny, wywolywac wojne dla zabawy to chyba tylko na Obsidi, co innego robienie wojny zeby "uzdrowic" serwer ale to przeciez NG... Fakty sa jednak takie ze w momencie kiedy wyjdzie nowy serwer pvp, prawdopodobnie NG zostanie same na Obsidi no i oczywiscie jakies mniej znaczace postaci. Nalezy podkreslic ze, NG wygralo poraz kolejny i poraz kolejny wygralo stosujac nieczyste chwyty...
Szpiedzy itd. Niechce pisac tu o pingowaniu ale to z pewnoscia lagi serwera nie byly, i smierc tylu osob na takich levelach w tak zastraszajaco krotkim czasie jest bardzo podejrzana... Dodam ze wiekszosc z tych co padla, nie sa noobami.

Wojna juz wlasciwie skonczona wiec pozostaja juz tylko snake ataki albo zmiana serwera bo placenie nie ma sensu moim zdaniem...
Moge zapewnic ze ci co zaplaca, wczesniej czy pozniej znow zostana zabici.
Wspanialy Mannow i jego druzyna pewnie znow za pare miesiecy oglasza amnestie bo juz resp na Obsidi bedzie bardziej niz zalosny. Tylko kto sie juz nabierze na to?

Angatevon

Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 01-09-2006 o 10:03.
Ghost111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem